България Новини

ЩО НЕ СЕ ОБЕСИШ ТИ БЕ, АНТОНИНА?!!

Певачката Антонина “обеси” Вапцаров в килията му!

Великият Никола Вапцаров написал емблематичното стихотворение “Прощално” часове преди “обесването му в килията”… Кой го е обесил?! Сам ли си е окачил въжето, друг ли му е помогнал, какво ли…

Тази вопиюща простотия излезе от устата на никому неизвестната чалга певица Антонина. При това в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия. Всички знаем каква е причината да бъде поканена за интервюто.

А именно безумната идея да вмъкне “Прощално” на Вапцаров в “новия си проект”, както високопарно го представя. Не знаем дали сте гледали видеото, но не ви го препоръчваме. Няма да й направим кефа да го пуснем и тук.

Ще припомним само, че в него, разкрачена и чекнеща се върху разсъблечен мускуляга, Антонина “нежно” шепне стихотворението на поета. А през цялото време наоколо се разнасят мазни маанета. Толкова мазни, че да ти се доповръща.

“Тази песен, по начина, по който е направена, цели да ни накара да се замислим. Да помислим за табутата в обществото ни, дали ги има и защо. Аз се осмелявам да засегна обществени проблеми. Правя го като ги пародирам.

По този начин ще накарам хората да се замислят за много сериозни неща докато се забавляват. Това е моята идея – да карам хората да мислят. И винаги съм залагала на нея”, гръмко оповести “мисията си свише” чалгаджийката.

Не знаем каква е нейната “мисия”, но след този пасквил мнозина осъзнаха своята – да си грабват шапката, чукалата и семействата…, и да се омитат от България с еднопосочен билет. Накъдето им видят очите…

А и как да останеш и да възпитаваш децата си в държава, която с лекота вади Вазов, Алеко, Вапцаров и Ботев от учебниците. За да ги вкара в гнусните чалга извращения на същества, живуркащи за парите, мутрите и измислената си “слава”.

Вапцаров бил обесен…, рече певачката. ЩО НЕ СЕ ОБЕСИ ТИ БЕ, АНТОНИНА…, питаме те ние!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.