Новини Шоубизнес

На добър час: Ето я абитуриентката на Денис Ризов и Наталия! (МНОГО СНИМКИ от бала на Вики)

Денис Ризов и Наталия Симеонова изпратиха абитуриентка вчера!

Денис Ризов и Наталия Симеонова се събраха. Е, не бързайте да се радвате чак толкова, защото двамата не са се взели отново. Вчера обаче беше един от най-щастливите дни в живота им, защото единствената им дъщеря Виктория стана абитуриентка.

Балът на Вики беше в столицата, а родителите й поканиха най-близките си хора и приятели. Младото момиче, което пее божествено народне песни, ще прекара може би последните си дни в България.

След якия купон на абитуриентския бал снощи, Вики се кани да замине за Щатите. Където ще следва, а впоследствие и ще остане да работи най-вероятно.

Знаем, че баща й Денис Ризов има огромна къща във Флорида. А родителката й Наталия Симеонова тръгва с нея, за да се събере семейството им там.

Снощи Виктория беше облечена в дълга черна рокля с обръч отдолу като остави непокрити само раменете си. Абитуриентката не заложи на някакви натруфени дамски прически като кокове и прочие, а вееше свободно дългите си коси.

Изцяло в черно беше облечена и Наталия Симеонова, но не можем да я укорим за избора й. Знаем, че това отдавна е любимият й цвят и с него се харесва най-много. Може би, защото той най-добре прикрива несъвършенствата по тялото.

Гордият татко Денис Ризов пък го раздаваше по-небрежно. Под сакото му, което в случая се водеше задължително за повода, личеше спортна бяла тениска. А краката му бяха обути в бели маратонки.

“Чувствам се благословен”, само това написа Денис Ризов в профила си в мрежата, но е напълно достатъчно. Какво повече можеш да кажеш в този дълго чакан за детето си ден.

Пожелаваме попътен вятър в живота на Вики и нека реализира всичките си цели и мечти! Късмет, момиче!

 

Денис Ризов

Денис Ризов

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.