Зрители масово отказват да гледат финала на "Капките": Ето кой взима победата с измама! (мрежата кипи след скандала)

https://goreshto.net/novini/zriteli-masovo-otkazvat-da-gledat-finala-na-kapkite-eto-koy-vzima-pobedata-s-izmama-mrezhata-kipi-sled-skandala/50379 Goreshto.net
Зрители масово отказват да гледат финала на "Капките": Ето кой взима победата с измама! (мрежата кипи след скандала)

Финалът на "Като две капки вода" е вече ясен, зрителите са отвратени!

Четири дни - само толкова остават до големия финал на обичаното доскоро "Като две капки вода". Казваме "доскоро", тъй като новината за скандалната измама накара мрежата да закипи. А именно - оказа се, че победителят вече е ясен. И това е... татковата принцеса Гери-Никол. Да, това разкриха възмутени източници от кухнята на медията, които също не скриха отвращението си, пише ХотАрена.Нет. Победата на Гери-Никол е уговорена още от средата на формата, когато изненадващо критиките от страна на журито към нея секнаха. Дори Фънки, който в началото остро сечеше гафовете на певицата, се кротна. И буквално се зае да я величае като богиня. Наред с приятеля си Коцето, разбира се. Ясно е, че всичко в шоуто става под командата на продуцента Маги Халваджиян. Който е категоричен, че Гери-Никол ще стане номер едно този сезон. Коцето и Славин вече са печелили формати, а Иван Юруков просто остава на заден план.

В понеделник автомобилът ще бъде харизан на богаташката щерка от Варна, без значение, че мрежата завря още на полуфинала. А зрителите масово протестираха, че заради протежета като Гери-Никол и Коцето са били пренебрегнати истинските фаворити - Софи Маринова, Златка Райкова и дори Боби Турбото.

Ето какво се разиграва в социалната мрежа и как избухнаха масово зрителите в самата страница на "Като две капки вода": "Славин или Иван Юруков.Един от двамата трябва да е победител.Ако Константин или Гери Никол спечелят това значи че победата ще е нагласена". "На финала вместо Гери-Никол трябваше да е Златка! Май е време за смяна на някои членове на журито. Фънки, например...". "А Герито как гледаше,като обявиха резултатите! Цупеше се ,че Иван я измести от третото място! Смята се за велика ,а е пълен потрес! За Коцето просто нямам думи как стана първи!!!!!!!!!!!!". "На финала трябваше да са Славин,Иван,Коцето и Софи или Златка...Герито хич я няма. А на мястото на Коцето можеше да е Боби...Софито също заслужава да е на финал,все пак тя направи шоуто!". "Всички събрани заедно никога няма да сте толкова големи звезди и хора каквато е Софи Маринова. Тя е НЕПОБЕДИМА тя е цялата глас и музика. Все пак на добър час на Иван Юруков той заслужава найстина. ИСТИНСКИТЕ ФИНЛИСТИ БЯХА СОФИ МАРИНОВА , ИВАН ЮРУКОВ, ЗЛАТКА И БОБИ . ТЕ ИЗНЕСОХА ТОЗИ СЕЗОН 6 НА ГЪРБА СИ !!!". "Тотална излагация, омазахте хубавото предаване с простотиите на Фънки и двете издънки Коце и Гера..". "И да я бута журито...не става,не може да пее туй момиче.С тази наглост поражда само отвращение". "Какво е това лансиране на Гери Никол?! Имаше ли една песен, която да изпее правилно и да и стигне въздух. Направо така се оплеска с Елвис миналия път, че ме беше жал да я слушам. Нямаш нужните качества за това, за което се мислиш, моято момиче. Не става само със самочувствие, трябва и талант. Една Софи Маринова може да ти е само образец за пеене, харизма, поведение и скормност". "Беше най-трагична от всички през белия сезон и благодарение на Коцето, който всеки път даваше точките си на няя я добута до финала! Нито пък той е най-добрия имитатор какъвто го изкарват! Много нечестен финал!!!" - тези и още много, много гневни коментари на зрителите буквално засипват страницата на шоуто в мрежата. Гери-Никол

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.