Златна жена: Ето го точното примерно меню на Марта Вачкова по Зоната! (ползвайте го наготово)

https://goreshto.net/novini/zlatna-zhena-eto-go-tochnoto-primerno-menyu-na-marta-vachkova-po-zonata-polzvayte-go-nagotovo/50378 Goreshto.net
Златна жена: Ето го точното примерно меню на Марта Вачкова по Зоната! (ползвайте го наготово)

Марта Вачкова успя да промени не само визията, но и живота си със Зоната!

Чаровната актриса Марта Вачкова удиви всички с промяната си. Тя призна, че се чувства нов човек от няколко месеца насам и това се дължи само и единствено на храненето. Което започнала да прави по съветите на Зоната.

"Стартирах го не толкова за отслабване, а защото се чувствах зле здравословно. Не можех дори да се движа нормално. След като промених начина си на хранене обаче, всичко се промени. Не мога да ви опиша колко съм щастлива. А фактът, че видимо и отслабнах, е само допълнение към чудото", призна наскоро Марта Вачкова в ефир.

Ето и примерното й меню по Зоната, което може да ползвате наготово, както прави и самата тя. Защото няма времето и мястото ежедневно да смята, изчислява и брои продуктите и комбинациите им. Закуската е примерно към 8 часа. Ако не обичате да се храните обилно сутрин, е достатъчно да хапнете половин кофичка кисело мляко с 2 процента масленост. Ако закусвате добре, тогава закуската е една филийка от хляб Тонус или Бонус заедно с 60 грама извара или Котидж лайт сирене, 50 грама нискомаслена шунка, шест маслини и 240 грама домат. Обядът следва да бъде към 12 часа, около 4-5 часа след закуска. Половин час преди него изпийте една чаша вода. А после си пригответе 80 грама печено и чисто месо - пилешко, свинско контра филе, пуешко, телешко филе или чисто агнешко. Месото се комбинира задължително с 200 грама краставица, 200 грама домат. И десерт от 200 грама плод, който може да бъде всякакъв без сушени плодове и банани. Взимат се също девет броя сурови ядки, които може да замените пак с маслини. Важна е следобедната закуска към 16.30 часа, която отново започва с маша вода половин час преди консумацията. А самата закуска се състои от 120 грама извара или Котидж лайт сирене, заедно с шест броя сурови ядки и 200 грама плод по избор - без банани и сушените плодове. Вечерята е към 20 часа и няма да напомняме, че се предхожда от чаша вода. На вечеря спокойно може да повторите менюто от обяда. Месо, салатка, хляб - има от всичко, задължително в Зоната. Вечерната закуска в Зоната е също позволена и дори се поощрява. Тя е половин чак преди лягане като също преди нея може да се пие вода. Тази закуска се състои от половин кофичка кисело мляко или чаша прясно мляко. Но ако не ги обичате преди лягане, може да повторите следобедната си закуска.

Запомнете, че е важно да не пропускате последното хранене. Защото в противен случай ще прекарате часове без храна в стомаха, кръвната захар пада, а хормоните ви се "разбъркват". Правете това и съвсем скоро ще видите, че ще бъдете нови хора.

А за разнообразие на менюто си, може да намерите още доста неща в интернет форумите. Които са съветник и пътеводител на все повече хора.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.