ВЗРИВ: Ексклузивни СНИМКИ на Деси Радева шокираха мрежата! (вижте ги с очите си)

https://goreshto.net/novini/vzriv-ekskluzivni-snimki-na-desi-radeva-shokiraha-mrezhata-vizhte-gi-s-ochite-si/50377 Goreshto.net
ВЗРИВ: Ексклузивни СНИМКИ на Деси Радева шокираха мрежата! (вижте ги с очите си)

Тези снимки на Деси Радева разбуниха духовете в мрежата!

Съпругата на президента Румен Радев - Деси Радева за пореден път шокира мрежата. Нейни ексклузивни снимки се появиха в медиите, а коментарите са потресаващи. Става дума за посещението на държавния глава и първата дама в Русия. Където Десислава Радева пристигна облечена като... лелка на пазара в Илиянци. Нещо повече - оказа се, че преводачката на президента в Русия объркала Генерал Деси (както я наричат отдавна) с част от екипа на Румен Радев. А причината е повече от ясна и очевидна. На слизане от самолета, Радев е облечен в строг официален костюм, както подобава. До него обаче Деси Радева се е барнала в басмена блуза и плетено елече, дори без прическа. Да, снимките отлично показват вида, в който първата дама застава до президента на отиване в Русия. Тя обаче не спира дотук. Следващата велика издънка е облеклото й по време на посещението в Болшой театър, където вчера вечерта двамата с Радев изгледаха постановка, пише ПИК. Както сами може да видите, Деси Радева се е накиприла не в официална рокля, а в... черен гащеризон, остри светли обувки и... голи рамене. Подобно нещо е недопустимо за всяка една дама, заемаща подобна позиция като нея, твърди протокола. А той е задължителен за всяка една страна и президентска двойка. За разлика от Деси Радева, всяка една от останалите дами на събитието беше облякла сако или поне бе сложила шал върху раменете си. Дрескод, който не е нито сложен, нито би трябвало да бъде непознат за съпругата на Радев след толкова време на "Дондуков 2". Пита се защо въпреки постоянните критики към нея и стайлинга й, Десислава Радева продължава да нехае за визията си. Дали го прави от незнание, или нарочно иска да си осигури присъствие в пресата. "Както се казва - няма лоша реклама. Важното е да говорят и пишат за теб. Славата, славата,... тя да е жива!", коментират с насмешка потребители в мрежата.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.