Горещо Новини

Премазаната от Дивна Кристин: Рухнала съм, не мога да позная лицето си! Виждам катастрофата отново и отново (четете тук)

Прекрасната Кристин Илиева даде първото си интервю за вестник “168 часа” след катастрофата с Дивна!

Красивата манекенка Кристин Илиева, която беше не потрошена, а направо размазана от катастрофата на певицата Дивна, даде първото си интервю. Прекрасното момиче си е вече у дома, след като се наложи да претърпи няколко сложни операции в Турция.

И добре, че отишла там, защото родните лекари не направили нищо за краката й. Нещо повече – тук Кристин се сдобила с тежка инфекция на костите, големи открити рани, липсващи меки тъкани и голяма декубитална рана на петата. Мила родна картинка…

За огромно щастие обаче днес Кристин Илиева върви към подобрение. Да, кракът й още е с частична парализа и не може да го движи нормално, а физиотерапиите ще продължат през следващите две години.

Въпреки това Кристин признава, че се чувства по-зле душевно, отколкото физически. Тя сподели, че не може да си познае лицето в огледалото, все едно оттам я гледа друг човек.

“Винаги съм била весела, жизнена. А сега съм рухнала напълно, имам паникатаки и постоянно виждам сцената на катастрофата отново и отново. Спомням си всичко с най-малки подробности, но не мога да говоря, заради досъдебното производство. Беше чудовищно”, разказва младата красавица.

В този етап от живота й мечтата й е само една – да седне сама, да си върже обувките и да се изкъпе права. Нещо, което всички правят ежедневно, без да знаят какво щастие имат.

Кристин Илиева обаче не пожела да говори за Дивна. Името й сякаш буди отново ужаса от цялата ситуация и тя умишлено го избягва. Не иска и да гледа често краката си, защото дори към момента гледката не е никак лицеприятна.

“Имаше много моменти, в които си мислех, че това е краят. Мислех, че няма да мога да продължа напред вече. Но сега, когато отново съм си у дома след близките и приятелите ми, нещата вече не изглуждат чак толкова черни”, опитва да се усмихне Кристин Илиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.