Горещо Новини

Сладур: Бойко – младши стана звезда зад океана, дядо му цъфти! (виж колко е пораснал само – УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Внукът на Бойко Борисов – Бойко – младши, стана невероятен сладур!

Премиерът Бойко Борисов има поводи за лично щастие. Основният от които е първородният му внук Бойко – младши. Две годишният сладур се радва на голяма популярност и не само в България, но вече и в Щатите.

Бойко Борисов цъфти от радост като вижда колко много се кефят американците на малкия Бойко. Оказа се, че лелята на хлапето, която е първа братовчедка на Венета Борисова по майчина линия, учи и живее в Америка.

Мария, както се казва младата дама, редовно прави снимки и клипчета с малчугана, които после разпространява в профила си в мрежата. Повечето от приятелите и последователите й са американци и не пестели суперлативите и комплиментите си към дребния чаровник.

Както знаем, внучето на Бойко Борисов е родено на 31 януари – датата на Ванга. Този факт и зодията му Водолей предричат, че малък Бойко ще стане човек, който не се интересува от материалното в този свят.

Хороскопът му сочи, че ще израсне социално ангажиран. Ще се интересува от духовното израстване и ще вложи усилията си за възвисяването на нашето време и човечеството като цяло.

Доста силни и гръмки слова, както виждаме сами, но само времето ще покаже дали ще се реализират. Към момента това, което искат и Бойко Борисов, и Венета Борисова, и цялото им семейтво е единствено сладурът да расте жив и здрав.

Премиерът се стреми малкият да има безгрижно и свободно детство, да играе с другарчетата си на воля, а не да се затвори у дома с компютрите и игрите. Както правят болшинството от днешните малчугани, за жалост.

А дали Бойко – джуниър ще се сдобие с мечтаното от дядо му братче или сестриче, това тепърва ще разберем. Знаем само, че Венета Борисова иска да роди и втори път, така че всичко е въпрос на време.

Борисов

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.