България Новини

Шок: Щерката на президента Румен Радев се сби! Дарина отнесе звучен шамар (още подробности + СНИМКИ)

Дарина Радева, щерката на Румен Радев, отнесе як шамар през лицето!

Щерката на президента Румен Радев – Дарина Радева шокира всички с участието си в… бой. Младото и красиво момиче се сби с връстници, но не успя да надделее. А отнесе звучен шамар през лицето, който буквално й отвъртя главата.

Да, няма лъжа, нито измама. Друг е въпросът обаче, че боят, който се разигра в Стара Загора, не беше на улицата, а… на сцената в театъра. Както знаем, Дарина Радева се изявява като актриса, а талантът й определено е голям.

В името на изкуството, девайката е изтърпяла не една и две плесници по време на постановката. За жалост, баща й Румен Радев не можа да дойде в театъра, за да я гледа, тъй като беше зает с други ангажименти.

“Когато се явих на кастинг, за да вляза в училищната трупа, режисьорът изобщо не ме познаваше. И не знаеше чия дъщеря съм. Хареса ме и ме одобри заради това, което правя на сцената. А не, защото баща ми е президентът. Щастлива съм от този факт и съм благодарна”, признава Дарина Радева.

Румен Радев следял сценичните й изяви и я подкрепял напълно. Както знаем, държавният глава е забранил на децата си да постват провокативни снимки в социланата мрежа или да се държат като разлигавени. Не позволява и медиите да се доближават близо до тях.

По-малкият брат на Дарина – Георги Радев не е запален по изкуствата, но за сметка на това се интересува от спорт. Момчето се занимава вече професионално с футбол, но за жалост президентът не може да присъства толкова редовно и на неговите мачове.

Колкото до личния живот на Дарина Радева, знае се, че красавицата си има гадже. Неин набор и добре учащо се момче. Двамата са ученическа любов, което карало родителите й да се чувстват спокойни. Не е хукнала да се омъжва все пак.

Румен Радев

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.