Горещо Новини

Сочна и… без дрехи: Тези СНИМКИ на Рени влудиха мрежата! (мераклии искат да я… – ВИЖ ТУК)

Рени започна да копира колежката си Камелия, в опит да си върне славата!

Поп фолк певицата от зората на чалгата Рени втрещи потребителите на социалната мрежа. 48-годишната Гайтанджиева явно е решила да подражава на колежката си Камелия, в последен опит да си върне славата.

Както знаем, участието й във Вип Брадър не й донесе така мечтаното възраждане на кариерата. Тъй като Ренито не може да се мери с любимките на публиката – младите Галена, Преслава, Андреа и други.

Тя обаче не се предава. И ето, че смени тактиката. Досущ като Камелия, Рени реши да се разхвърля и да провокира потребителите в мрежата. Това шокира мнозина, тъй като при Ками изкусителността си е вродена и си я знаем от години.

За Рени обаче това е един вид прощъпулник, с който, както виждаме, се е справила доста добре (поне според реакциите на мераклиите от силния пол).

Последната снимка на Рени е от спалнята й, където тя си прави селфи без дрехи за радост на феновете. Гайтанджиева е само по ярко розови прашки, турила крак връз крак и щедро показвайки големите си моцарели.

Е, от кумова срама е прикрила онази част от тях с емотикони на цветчета. Фотото, както и другите й по-облечени, но все така провокативни кадри, накараха мнозина разпалени батки и чичовци да редят тъпотия след тъпотия в мрежата.

Загорели бекове нареждат как искат да… клецат, да оправят, да ощастливят и тем подобни… Ренито. Все предложения, от които всяка нормална жена по-скоро би се обидила, отколкото да се възгордее.

“Как може, бе?! Тази леля се побърка. Вярно е, че годинките не прощават и носталгията по изгубената младост е много силна, но бива ли чак дотам?!

Нито една зряла и стилна дама няма да си позволи да навири крак върху бюрото и да си снима бомбите. За да я гледат селските пръчове и да й се дивят”, коментират я повече от критично млади девойки по форумите.

Да не говорим и, че по снимките е играл доста голям фотошоп. Като се има предвид, че певицата е доста пълничка. И това личи от общата й снимка с Нелина, която също ще видите по-долу.

Рени

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.