Горещо Новини

Потвърдено: Джизъса “оправя” Гери-Никол! (Негов авер шокира с разказа какви ги вършат + СНИМКИ)

Гери-Никол е пуснала на Благой Георгиев, двамата са двойка!

След скандала с аферата между Гери-Никол и Коцето в “Като две капки вода”, гръмна нова бомба. Потвърдена официално от един от най-близките авери на футболиста Благой Георгиев.

А именно – Джизъса “мушнал” варненската принцеса, с която са двойка съвсем отскоро. Това съобщава вестник “България днес”, а новината взриви мрежата.

Както можеше да се очаква, заигравката на Гери-Никол и Коцето е била съвсем мимолетна, просто за забавление. Нито той ще напусне съпругата си Надя и децата, нито тийнидолката е имала такива очаквания. Виж, с Благой Георгиев ситуацията е коренно различна.

Джизъса обяви официално развода си с Есмер Омерова, а седмици по-късно се превърна в редовен посетител на шоуто “Като две капки вода”. Причината вече е ясна – авантюрата с Гери-Никол, по която Благо луднал още от първия ден.

“Той си я хареса много и моментално реши да я сваля. Тя първо се направи на интересна и му отказа среща, но той не се предаде. Докато не я изведе на вечеря, не миряса. Късметлия е, защото Герито хлътнала по него от първата вечер. Благой има опит и знае как да омае една жена, още повече толкова млада”, разказва приятелят на Георгиев.

От тогава до сега двамата не спират да се срещат, но и усилено да крият ласките си от очите на околните. Източникът разкри, че Гери-Никол и Благой Георгиев ходели в по-усамотени ресторанти и гледали да си избират най-забутаната маса.

Когато били на нощен клуб отново се криели по кьошетата, за да може на спокойствие да се отдадат на страстни целувки и опипване. “Доскоро Благо си падаше по фини и стройни мадами, но нещо е залитнал по яката дупара на Герито. Евала, братче, машалла, както се казва”, смее се източникът.

Тепърва ще видим колко точно ще трае любовта им и дали варненката няма да се превърне в съпруга номер три за футболиста. Едва ли ще му позволи да я осемени толкова бързо обаче, защото е доста по-малка от Есмер и Христина Витанова.

Гери-Никол

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.