Новини Шоубизнес

Ами сега: Златка Димитрова се оказа в позицията на съпругата на Миро! (Натири я с дете на ръце! Виж скандалната истина + СНИМКИ)

Златка Димитрова изведнъж се оказа в същата позиция като бившата жена на Мирослав!

Право са го казали хората, че рано или късно всичко се връща. Поредното доказателство за това е плеймейтката Златка Димитрова. Която от месеци насам е разделена с любовта на живота си Миро. Или поне тя вярваше, че той е такъв…

Припомняме, че медиите още преди време разкриха раздялата им. Златка обаче или отричаше, или се правеше на ударена. След интервюто й в “Папараци” обаче не остана никакво съмнение, че тя е сама. Сама със сина си Миро, разбира се. Чиито татко Мирослав си би камшика и офейка…

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно как се повтарят нещата в живота. Знаем, че по времето, когато се хвана със Златка Димитрова, бизнесменът Миро беше законно женен и с дете от първата си съпруга.

Тогава тя понесе много тежко изневярата му с Черната Златка и дори отказваше да му даде развод. Помним и, че родителката на Мирослав твърдо застана зад снаха си и не можеше да гледа плеймейтката даже на снимка.

Тъкмо, когато драмите уж приключиха, Златка най-после роди мечтаното бебе от Миро, а свекърва й свикна с нея…, нещата се сгромолясаха с гръм и трясък. Защото… Мирослав се наиграл. Това разкриха близки до звездната двойка източници, потресени от постъпката на бизнесмена.

“Същото. Абсолютно същото направи със Злати, както преди с жена си. Роди се детето, поживяха малко и какво – омръзна му. Измори се, горкичкият, от отговорности и си плю на петите. Златка не заслужава това, дори и да е сгрешила като се е хванала с женен мъж”, коментират източниците.

От доста време насам Димитрова е напуснала палата, който Миро купи за тях с бебето и се е върнала в родния Бургас. Там с грижите за малкия Миро й помага родителката й, а и Златка не искала да взима нищо от бившия си и да се чувства длъжна.

“Много е обидена и много я болеше, но тя е силна и ще се справи. Разбра обаче, че най-важното за един мъж е да бъде отговорен и да държи на думата си. Всичко друго е без значение. Дано следващият, в когото ще се влюби, да е пълна противоположност на Миро”, пожелават й фенове и познати.

Златка Димитрова

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.