НАПРАВИ ГО: Ники Илиев афишира връзката си с Даяна Ханджиева! (Саня Борисова агонизира от мъка – СНИМКИ)

0

Ники Илиев вече не крие любовта си към младата и красива Даяна Ханджиева, Саня Борисова се срина!

Саня Борисова едва не умря от мъка и унижение след като не само раздялата й с Ники Илиев стана обществено достояние. Вместо да изчака да мине малко време и страстите да се уталожат, режисьорът афишира любовта си към Даяна Ханджиева.

Както знаем, младата и хубава Даяна е колежка на Ники Илиев от сериала “Скъпи наследници”. Името й първо беше спрягано с това на Орлин Павлов, но се оказа, че Даяна е сериозно обвързана с още женения Ники Илиев.

След като днес медиите гръмнаха с новината, че Илиев е посочил вратата на Саня Борисова от дома си. И е заживял там с Ханджиева, както съобщи вестник “Таблоид”, не закъсня и втората бомба.

А именно – един поглед в профила на Даяна в социалната мрежа е достатъчен, за да се види как Ники не спира да харесва постовете и снимките й. Нещо, което доскоро не правеше, а със Саня Борисова не е правил никога. Дори и в годините на голямата им любов.

“Ники тотално си е загубил ума по Даяна и това е напълно разбираемо. Тя е млада, свежа, красива, талантлива. Само че той забрави, че не е свободен. Че има семейство със Саня и че има отговорности към нея и брака им. Много е лесно да се венчаеш, а после да си биеш камшика при първия трепет към някоя красавица”, коментират близки до разбитото семейство.

Познати на Саня Борисова разкриха, че актрисата не е на себе си от мъка и не спира да плаче. Тя преживявала най-тежко унижението от това, че все още законният й съпруг не крие вманиачаването си по Даяна в мрежата.

“Абе, това момиче да вземе да се снима как ходи до тоалетна и Ники пак ще й хареса първи снимката. То бива да се е побъркал, ама чак толкова… Не осъзнава ли каква болка причинява на Саня, с която толкова години деляха всичко и му беше не само съпруга, но и приятел, партньор”, възмущават се запознати.

Някои пък се радват, че Илиев толкова бързо е заживял под един покрив с Даяна Ханджиева, тъй като са убедени, че идилията им скоро ще приключи. “Като се наиграе момиченцето и го замени с друг, тогава ще се сети за Саня, но ще бъде късно. Така му се пада”, коментират източниците.

Саня Борисова

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.