България Новини

ПРЕДИ МИНУТИ: Младата Цвета, причинила ужаса с автобуса край Вакарел, изригна в съда! (виж я тук – МНОГО СНИМКИ)

28-годишната Цвета Таскова, която причини катастрофата край Вакарел, се изправи пред съда! Оставиха я в ареста!

Цели 7 служители от министерството на правосъдието предвождаха 28-годишната Цвета Таскова в съда. Както знаем, младата жена от Плевен причини катастрофата край Вакарел.

Трагедията с автобуса на “Юнион Ивкони”, в която загинаха шест човека, а още 20 бяха откарани ранени в болница. Преди минути Цвета Таскова бе отведена в залата на Софийския окръжен съд. Където буквално се срина. И избухна в сълзи.

“Искам да изразя своите искрени съболезнования на близките на загиналите. Нямам думи, с които да опиша как се чувствам и колко много съжалявам. Знам, че хората едва ли ще ме разберат и не го очаквам. Но съжалявам искрено.

Вярвам и се надявам, че ще прецените адекватно. Само това мога да кажа. Както и, че се моля хората, които са в болница в момента, да оздравеят бързо”, през сълзи заяви разтреперената от ужас Цвета Таскова.

А после пред магистратите заяви, че е имала намерение да пътува след дни за Гърция, където да започне работа. Очевидно е, че плановете й ще се осуетят…

Така и не се разбра обаче защо високата едва около 150 сантиметра и тежаща към 55 килограма дама беше охранявана от толкова много на брой служители на МВР. В съда, разбира се, гъмжеше от журналисти, фотографи и оператори, които не спираха да я снимат и разпитват.

От прокуратурата настояха Цвета да бъде оставена в ареста, заради факта, че преди години е била хващана да управлява автомобила си в нетрезво състояние.

Оказа се, че навремето тя е имала златен талон към шофьорската си книжка, но той й е бил отнет след злоупотребата със спиртни напитки. Твърдението за златния талон обаче беше поставено на съмнение от прокуратурата. Тъй като Цвета няма достатъчно години опит в управлението на МПС.

Припомняме, че при катастрофата край Вакарел тя се е опитала да изпревари автобуса на “Юнион Ивкони” като се е ударила с Реното си в него. Последваха обаче множество съмнения за това, че една лека кола не би могла да катурне толкова голям и тежък автобус от пътя.

Преди минути магистратите решиха да оставят в ареста Цвета, заради проявената от нея несъобразителност. Която коства живота на толкова много хора.

катастрофата край Вакарел

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.