ПРЕДИ МИНУТИ: Младата Цвета, причинила ужаса с автобуса край Вакарел, изригна в съда! (виж я тук - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/predi-minuti-mladata-cveta-prichinila-uzhasa-s-avtobusa-kray-vakarel-izrigna-v-sada-vizh-ya-tuk-mnogo-snimki/50337 Goreshto.net
ПРЕДИ МИНУТИ: Младата Цвета, причинила ужаса с автобуса край Вакарел, изригна в съда! (виж я тук - МНОГО СНИМКИ)

28-годишната Цвета Таскова, която причини катастрофата край Вакарел, се изправи пред съда! Оставиха я в ареста!

Цели 7 служители от министерството на правосъдието предвождаха 28-годишната Цвета Таскова в съда. Както знаем, младата жена от Плевен причини катастрофата край Вакарел. Трагедията с автобуса на "Юнион Ивкони", в която загинаха шест човека, а още 20 бяха откарани ранени в болница. Преди минути Цвета Таскова бе отведена в залата на Софийския окръжен съд. Където буквално се срина. И избухна в сълзи.

"Искам да изразя своите искрени съболезнования на близките на загиналите. Нямам думи, с които да опиша как се чувствам и колко много съжалявам. Знам, че хората едва ли ще ме разберат и не го очаквам. Но съжалявам искрено.

Вярвам и се надявам, че ще прецените адекватно. Само това мога да кажа. Както и, че се моля хората, които са в болница в момента, да оздравеят бързо", през сълзи заяви разтреперената от ужас Цвета Таскова.

А после пред магистратите заяви, че е имала намерение да пътува след дни за Гърция, където да започне работа. Очевидно е, че плановете й ще се осуетят... Така и не се разбра обаче защо високата едва около 150 сантиметра и тежаща към 55 килограма дама беше охранявана от толкова много на брой служители на МВР. В съда, разбира се, гъмжеше от журналисти, фотографи и оператори, които не спираха да я снимат и разпитват. От прокуратурата настояха Цвета да бъде оставена в ареста, заради факта, че преди години е била хващана да управлява автомобила си в нетрезво състояние. Оказа се, че навремето тя е имала златен талон към шофьорската си книжка, но той й е бил отнет след злоупотребата със спиртни напитки. Твърдението за златния талон обаче беше поставено на съмнение от прокуратурата. Тъй като Цвета няма достатъчно години опит в управлението на МПС. Припомняме, че при катастрофата край Вакарел тя се е опитала да изпревари автобуса на "Юнион Ивкони" като се е ударила с Реното си в него. Последваха обаче множество съмнения за това, че една лека кола не би могла да катурне толкова голям и тежък автобус от пътя. Преди минути магистратите решиха да оставят в ареста Цвета, заради проявената от нея несъобразителност. Която коства живота на толкова много хора. катастрофата край Вакарел

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.