Новини Шоубизнес

Скандал: Участници в “Капките” с брутална гавра срещу Гери-Никол! (виж кои са и какво сътвориха – ВИДЕО)

Гери-Никол със сигурност е повече от бясна след това, което видя!

Тийнидолът Гери-Никол може би вече съжалява, че се е съгласила да участва в “Като две капки вода”. Първо – до момента тя нито веднъж не е спечелила победа в шоуто, в нито един от лайфовете.

Второ – покрай “Капките” започна аферата й с Коцето, която обаче приключи с грандиозен медиен скандал и публично отдръпване от страна на певеца. Който последния път дори не гласува за нея, за да умилостиви съпругата си Надя.

И трето – днес хейтърите на Гери-Никол се изкефиха на макс от явната гавра, която си направиха с нея учестници в “Като две капки вода”. Става дума за младата и талантлива актриса София Джамджиева, която се представи повече от виртуозно в миналия сезон на шоуто.

Щерката на прекрасната Албена Чакърова публикува в профила си видео от своето изпълнение на Деси Добрева по време на формата. Там тя изпълнява хита “Лудо младо” и беше бурно аплодирана от журито, публиката и самата Добрева.

Над видеото си, София написа: “Изведнъж реших, че съм много готина”, придружено с хаштаг #самочувствие. Надали е нужно да обясняваме какво точно иска да каже сладураната и какво мисли за изпълнението на Гери-Никол като Деси Добрева.

Не това е най-важното обаче. А фактът, че постът й беше харесан публично от колегата на Гери-Никол в момента – Боби Турбото. Борислав Захариев моментално лайкна поста на София, както го направиха още Йорданка Христова и дори Ани Халваджиян.

С реакцията си те очевидно напълно подкрепят мнението на София Джамджиева и го споделят. Разбира се, много други направиха същото, но варненската принцеса ще бъде най-засегната от “предателството” на Боби Турбото и Ани.

Каквото и да си говорим обаче, Герито хич не се справи добре в образа на нежната и ангелогласна Деси Добрева. “Тя не пееше. Тя се дереше като клана, недоклана. Пълен резил. Кравите в полето ще я изпеят по-добре”, подобаващо я нахраниха потребители в мрежата след лайфа в понеделник.

Сами може да видите двете изпълнения по-долу и да кажете кое от тях ви е допаднало повече – като образ на Деси Добрева, разбира се.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.