ГАЛА СЛИЗА ОТ ЕКРАН: Ето кога е последното й предаване! (+ Кой поема щафетата след това - виж тук)

https://goreshto.net/novini/gala-sliza-ot-ekran-eto-koga-e-poslednoto-y-predavane-koy-poema-shtafetata-sled-tova-vizh-tuk/50328 Goreshto.net
ГАЛА СЛИЗА ОТ ЕКРАН: Ето кога е последното й предаване! (+ Кой поема щафетата след това - виж тук)

Гала слиза от екран след 15 години в "На кафе"!

Водещата на "На кафе" Гала слиза от екран. След цели 15 години в ефира на Нова телевизия. Това само по себе си е своебразен рекорд като блондинката може да се конкурира май само със Слави Трифонов. Болшинството зрители бяха убедени, че Гала ще се пенсионира пред камерите, но уви, не познаха. Оказа се, че договорът на водещата с Нова телевизия изтича в края на 2018-та година и няма да бъде подновен. Източници от кухнята на медията съобщиха, че феновете на Гала ще имат щастието да я гледат по телевизията до края на годината. Последното предаване, в което тя ще е единствената и основна водеща, както досега обаче, ще бъде преди лятната отпуска. След почивката Гала ще се върне в студиото, но ще води паралелно с този, който поема щафетата на предаването след нея. Все още се водят спорове и се обмислят няколко варианта за заместник на Галка като най-силни са позициите на Зейнеб Маджурова. Прокрадват се и идеи на стола й да седне синоптичката Никол. Която също като Деси Банова иска да се издигне в кариерата и да престане да чете времето. Надали обаче зрителите ще я одобрят повече от Зейнеб, с която така или иначе са свикнали. Основната причина, поради която отстраняват Гала, е фактът, че рейтингът на "На кафе" стремглаво пада. Водещата получава рекордната заплата от 17 000 лева на месец, а ръководството е категорично, че при този рейтинг, максимумът за водещ е 8 000 месечно. От много време насам предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова задмина по гледаемост това на Гала. А пробутването на половинката й Стефан Николов вътре не само не помогна, а още повече прогони зрителите. Коментарите след новината са наистина много и различни. Заклетите фенове на Гала не си я дават, но много други аплодират и викат "Ура". Защото било крайно време за промяна и свежи лица на екрана.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.