Горещо Новини

Мрежата завря: Верно ли това е Слави Трифонов?!! (визията му шокира – СНИМКА)

Това фото на Слави Трифонов измести вниманието на феновете от дуета му с Криско!

Шокираща снимка на Слави Трифонов разбуни духовете и даде доста хляб на медиите у нас днес. Интересното е, че фотото е направено от фенове на Слави и Криско, които са отрязали кадъра от новото им парче “Гледай как се прави”.

Коментарите са наистина многобройни като видът на Дългия измести вниманието на меломаните дори от знойните тела на красавиците в клипа. Нора Недкова и останалите гърли ще прощават, но явно шоуменът, животът, парите и визията му бяха и си остават най-интересни на околните.

Та като споменахме визия, точно това потресе потребителите в мрежата. Наблюдателни очи моментално фиксирали промените у Слави Трифонов, докато са гледали клипа.

Стана ясно, че макар да е още на 51 години – възраст, на която хич не си престарял, Дългия изглежда като дядка, пише вестник “Уикенд”. Лицето му се е сдобило с огромни торбички под очите, сенки и тъмни петна.

Е, те все пак успяват да се прикрият от тоновете грим, с които екипът покрива лицето на Трифонов преди снимките. Няма как обаче да се скрият потресаващите му зъби. И те са точно това, което виждаме на кадъра.

Макар и рекордно богат за родните стандарти, шоуменът очевидно не знае що е то зъболекар. Зъбките му са така изкривени, особено долните, че единият направо стърчи. И имаш чувството, че аха да се разшава.

Да не говорим, че почитателите му дори останаха разочаровани от откровено жълтия цвят на дъвкателните му костни образувания. “То бива, то може, ама чак пък толкова… Що не вземе да се погрижи малко за визията си тоя човек, преди да вземе да се пъчи с плеймейтките около себе си”, коментират потребители в мрежата.

Припомняме и че новото парче на Криско и Слави, което бе така широко рекламирано, не успя да докосне българите. Не и по начина, по който двамата изпълнители очакваха. Да, песента събра милиони гледания, но болшинството от коментарите за нея са негативни.

Слави Трифонов

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.