България Новини

Честито: Тото от СкандаУ вече е най-щастливият мъж! (още му е трудно да повярва – виж тук)

Тото от СкандаУ съобщи прекрасната новина, лети от щастие!

Йонислав Йотов или Тото от СкандаУ, както отдавна го наричат, е на седмото небе. Рапърът се обяви за най-щастливия мъж на света, а хората около него, дори и най-близките му, още не могат да повярват.

А и как да могат, като самият Тото признава, че и на него не му се вярва. Още не знае как се е решил и престрашил да го направи. А именно – чаровникът е официално сгоден за приятелката си Яна Червенкова.

Да, правилно прочетохте. И ако сте сред множеството истерични фенки на рапъра, то шансовете ви да го спечелите, вече са равносилни на нула. Човекът е сгоден и след няколко месеца ще сключи брак с Кака Яна, както я нарича.

Тото от СкандаУ предложил на любимата си в Лондон, където били наскоро. Именно там паднал на колене и я попитал дали иска да му стане съпруга. На което Янчето, разбира се, изкрещяла “Да” и заподскачала като коза от щастие.

Бъдещата булка не пропусна моментално да оповести годежа си в мрежата като вече се пише с фамилията на Тото – Йотова. Тя е променила статуса си на обвързана и е сложила дори едно сладко пръстенче – да се знае!

“Никога не съм вярвал в брака, в подписите и всички тем подобни бюрократически щуротии. Но знам, че всяка жена иска да създаде семейство, да се види булка и да получи сигурността, която й дава бракът. С Яна сме заедно вече три години и я познавам отлично. Тя е и ще бъде моята жена”, сподели Тото от СкандаУ.

Категоричен е обаче, че венчавката ще бъде във възможно най-тесен кръг, тайна и страшно далеч от очите и ушите на медиите. Няма да има нищо помпозно, натруфено, а само най-близките хора и приятели, с които да се повеселят.

Преди да се запитате дали причината Тото да предложи брак на Яна не е неочаквана бременност, бързаме да отговорим – не е. Синеоката хубавица не чака дете, защото и двамата с Йонислав Йотов искат да свършат още куп неща, преди да застанат на пост пред креватчето и памперсите.

Честит да им е годежът и нека да бъдат много щастливи заедно до дълбоки старини!

Тото от СкандаУ

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.