Новини Шоубизнес

След 20 години: Цветин предаде Камелия! (виж с кого го спипаха да се целува – ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Камелия и Цветин са заедно от 20 години, но тази снимка шокира всички!

Половинката на поп фолк фурията Камелия – Цветин подпали мрежата. Този път обаче не с поредните му романтични кадри с певицата, а с рогата, които й сложи. Както знаем, двамата са заедно от цели 20 години и никога досега не са кръшкали един на друг.

Затова и тази снимка на пияния като мотика Цветин, който се мляска горещо, но не с Камелия, отврати феновете й. Успокоителното е, че той не целува друга жена, а… друг мъж.

Мачото, в когото Цветин жадно е впил устни, е Ивайло Колев – фризьорът на звездите, както сам се провъзгласи. Случката се разиграва в съседна Гърция, а видеото снима лично Ивайло. Всички са пияни, но най-вече Цветин, който видимо заваля и не знае къде се намира.

По време на обилното напояване, Ивайло Колев започва да обяснява колко обича този красавец Цветин и колко му е хубаво с него. Миг по-късно наквасеният приятел на Камелия му налита и отвръща на чувствата му със страстна целувка по устата.

Питате се къде е в този момент самата Камелия ли?! Ами там си е – на масата и също порядъчно пийнала. В момента, в който Цветин и Ивайло се натискат като разгорещени любовници, певицата започва да свири с пръсти като каруцарка.

Видеото и снимките бяха качени в мрежата от Ивайло Колев, но впоследствие ги затри оттам. А причината е повече от ясна – гневната и възмутена реакция на феновете на певицата, които останаха отвратени.

“Дотам ли паднахте, бе?! Да трябва да гледаме тая гнусотия… Цветин се държи като инфантилен идиот, ама айде – той е по-малък от Камелия. На нейните 40 и кусур години обаче хич не й върви да се прави на Гери-Никол”, коментират потребители в мрежата.

Ние лично нямаме какво да добавим, а и всеки може да си тълкува и преценява нещата така, както иска. Вижте сами снимката и кажете дали ви харесва?! И дали бихте повторили същото, което прави Цветинчо.

Камелия

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.