Ася Капчикова в “На кафе”: Има 2 страшни съставки, които в комбинация махат целулита и мазнините! С тях свалих 10 кг. след “Фермата” (виж тук)

1

Ася Капчикова разкри пред Гала и зрителите как е успяла да отслабне толкова бързо след “Фермата”!

Плеймейтката и бивша любима на Криско – Ася Капчикова гостува в предаването “На кафе” и разкри пред Гала и зрителите своята тайна. Последната определено събуди голям интерес у жените и то отдавна.

А причината е бързото отслабване и връщане във форма на Капчикова, след драстичното й напълняване във “Фермата”. Помним, че по време на участието си там по-миналия сезон, Ася качи над 10 килограма и видимо се окръгли.

Вместо да слабее от изнурителния кърски труд, красавицата от Девин заложи на манджите и вкусните храни, което моментално се отрази на дънките й. За да си върне перфектните форми, тя започнала отново да спортува и да се храни правилно.

“Аз съм ниска, само 160 сантиметра. Затова като видях как кантарът отчете 53-54 кила, направо ми премаля. За щастие успях да отслабна бързо и от доста време съм си отново нормалните за мен 43 килограма. Правих си кръвни тестове и ми препоръчаха да намаля месото.

Храня се предимно с риба и зеленчуци. Но има една смес от две съставки, която прави чудеса. Това са най-обикновените оцет и зехтин. Два или три пъти седмично пия по една лъжица зехтин и една оцет, смесени заедно. Невероятно е как забързва метаболизма, топи целулита и маха мазнините”, обясни пред Гала Ася Капчикова.

Тя обаче уточни, че е добре тази смес от оцет и зехтин да не се приема на гладен стомах, а след хранене. Защото при хора със стомашни проблеми, употребата на оцет на гладно може да доведе до неразположение.

“Само това е нещото, за което трябва да се внимава. Иначе е страшно полезно и не само за отслабване, а и като цяло за доброто на организма. Вече го правя редовно и нямам проблеми”, каза Ася Капчикова.

С което тя запали не само зрителите, но и самата водеща Гала, която обеща да го изпробва моментално.

1 коментар
 1. DonnieJuicy казва

  Hello. I see that you don’t update your website too often. I know that writing posts
  is time consuming and boring. But did you know that there is a tool that allows
  you to create new articles using existing content (from
  article directories or other websites from your niche)?
  And it does it very well. The new posts are high quality and pass the copyscape test.
  You should try miftolo’s tools

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.