Здраве и диети Новини

Ася Капчикова в “На кафе”: Има 2 страшни съставки, които в комбинация махат целулита и мазнините! С тях свалих 10 кг. след “Фермата” (виж тук)

Ася Капчикова разкри пред Гала и зрителите как е успяла да отслабне толкова бързо след “Фермата”!

Плеймейтката и бивша любима на Криско – Ася Капчикова гостува в предаването “На кафе” и разкри пред Гала и зрителите своята тайна. Последната определено събуди голям интерес у жените и то отдавна.

А причината е бързото отслабване и връщане във форма на Капчикова, след драстичното й напълняване във “Фермата”. Помним, че по време на участието си там по-миналия сезон, Ася качи над 10 килограма и видимо се окръгли.

Вместо да слабее от изнурителния кърски труд, красавицата от Девин заложи на манджите и вкусните храни, което моментално се отрази на дънките й. За да си върне перфектните форми, тя започнала отново да спортува и да се храни правилно.

“Аз съм ниска, само 160 сантиметра. Затова като видях как кантарът отчете 53-54 кила, направо ми премаля. За щастие успях да отслабна бързо и от доста време съм си отново нормалните за мен 43 килограма. Правих си кръвни тестове и ми препоръчаха да намаля месото.

Храня се предимно с риба и зеленчуци. Но има една смес от две съставки, която прави чудеса. Това са най-обикновените оцет и зехтин. Два или три пъти седмично пия по една лъжица зехтин и една оцет, смесени заедно. Невероятно е как забързва метаболизма, топи целулита и маха мазнините”, обясни пред Гала Ася Капчикова.

Тя обаче уточни, че е добре тази смес от оцет и зехтин да не се приема на гладен стомах, а след хранене. Защото при хора със стомашни проблеми, употребата на оцет на гладно може да доведе до неразположение.

“Само това е нещото, за което трябва да се внимава. Иначе е страшно полезно и не само за отслабване, а и като цяло за доброто на организма. Вече го правя редовно и нямам проблеми”, каза Ася Капчикова.

С което тя запали не само зрителите, но и самата водеща Гала, която обеща да го изпробва моментално.

Коментари чрез Facebook

коментара