Стефания Колева: Режимът на Гайдурков ми спаси не само фигурата, но и живота! (виж го тук + всичко за тежката й операция)

0

Стефания Колева е една от най-чаровните ни и обичани актриси!

Тя е вечно усмихната, слънчева и много чаровна. Тя е актрисата Стефания Колева, която от години се радва на искрената любов на публиката у нас. Към днешна дата пък имаме удоволствието да я гледаме в новия български сериал “Полицаите от края на града”.

Стефания признава, че се чувства отлично с колегите в лентата и е особено доволна, че играе съпруга на зевзека Геро. В момента работата и животът й вървят по мед и масло, но не винаги е било така.

Оказа се, че актрисата едва не се е простила с живота след опасното преплитане на червата. Поставили й диагнозата и се наложила спешна и много тежка операция. За късмет всичко приключило отлично, но нямало как да продължи старите си навици в ежедневието.

“Наложи се изцяло да променя храненето си и съм благодарна за това, защото ми се отрази перфектно. Днес съм не само значително по-стройна, но и здрава”, смее се Стефания Колева. Която заложила на уменията и доказания талант на д-р Гайдурков.

Благодарение на режима му тя се преобразила тотално и твърди, че той е повече от полезен. И до днес го спазва през няколко месеца, за да поддържа тонуса и фигурата си.

А режимът на Гайдурков е следният – прави се две седмици, за които се свалят около десетина килограма. През двете седмици не се яде нищо друго, освен зеленчуци, плодове и сурови ядки. Полагат се до два килограма плодове и зеленчуци на ден и до 200 грама ядки.

Задължителното условие е плодовете да се ядат само на гладно и цели два часа, преди да се приеме другата храна. Солта и мазното са напълно забранени и се включват по малко вече в процеса на захранване. Пият се много вода и чай без захар.

Самото захранване трае между седем и десет дни като през него вече се приемат малко сол и животински продукти. Последните обаче трябва да са 25 процента от менюто като 75 процента са отново зеленчуците.

“Винаги, когато има месо в чинията ни, е добре да го придружим с добро количество салата. Ако пък ни се прияде сладичко, трябва да си вземем мед или сушени плодове. Лесно е, само веднъж да свикне човек”, споделя Стефания Колева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.