Здраве и диети Новини

Стефания Колева: Режимът на Гайдурков ми спаси не само фигурата, но и живота! (виж го тук + всичко за тежката й операция)

Стефания Колева е една от най-чаровните ни и обичани актриси!

Тя е вечно усмихната, слънчева и много чаровна. Тя е актрисата Стефания Колева, която от години се радва на искрената любов на публиката у нас. Към днешна дата пък имаме удоволствието да я гледаме в новия български сериал “Полицаите от края на града”.

Стефания признава, че се чувства отлично с колегите в лентата и е особено доволна, че играе съпруга на зевзека Геро. В момента работата и животът й вървят по мед и масло, но не винаги е било така.

Оказа се, че актрисата едва не се е простила с живота след опасното преплитане на червата. Поставили й диагнозата и се наложила спешна и много тежка операция. За късмет всичко приключило отлично, но нямало как да продължи старите си навици в ежедневието.

“Наложи се изцяло да променя храненето си и съм благодарна за това, защото ми се отрази перфектно. Днес съм не само значително по-стройна, но и здрава”, смее се Стефания Колева. Която заложила на уменията и доказания талант на д-р Гайдурков.

Благодарение на режима му тя се преобразила тотално и твърди, че той е повече от полезен. И до днес го спазва през няколко месеца, за да поддържа тонуса и фигурата си.

А режимът на Гайдурков е следният – прави се две седмици, за които се свалят около десетина килограма. През двете седмици не се яде нищо друго, освен зеленчуци, плодове и сурови ядки. Полагат се до два килограма плодове и зеленчуци на ден и до 200 грама ядки.

Задължителното условие е плодовете да се ядат само на гладно и цели два часа, преди да се приеме другата храна. Солта и мазното са напълно забранени и се включват по малко вече в процеса на захранване. Пият се много вода и чай без захар.

Самото захранване трае между седем и десет дни като през него вече се приемат малко сол и животински продукти. Последните обаче трябва да са 25 процента от менюто като 75 процента са отново зеленчуците.

“Винаги, когато има месо в чинията ни, е добре да го придружим с добро количество салата. Ако пък ни се прияде сладичко, трябва да си вземем мед или сушени плодове. Лесно е, само веднъж да свикне човек”, споделя Стефания Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара