България Новини

Уникум: Виж къде засякоха Деси Радева посред нощ и какви ги върши! (снимки + разкрития за първата дама)

Деси Радева беше изненадващо засечена в малките часове на нощта!

Първата дама, както наричат Деси Радева от встъпването на президента Румен Радев в длъжност, не слиза от страниците на пресата у нас. Сензациите и скандалите около нея се превърнаха в ежедневие, но това очевидно не я интересува.

Ето, че днес името на Десислава Радева отново лъсна в медиите. А причината е къде и по кое време тя беше засечена снощи. Оказа се, че в малките часове на нощта и по-точно в 3:38 часа посред нощ, съпругата на Румен Радев се е отдала на чат и сладки приказки в мрежата.

Генерал Деси, както мнозина хейтъри на президента я наричат, се беше разнежила с песни на Принс. Най-изкусителният и горещ певец, както самата тя го определи.

Вместо да спи в леглото до съпруга си, Деси Радева явно будува нощем и си търси компания и раздумка в социалната мрежа. Някои от виртуалните й приятели се шашнаха какво прави будна по това време и я посъветваха да си ляга. На което първата дама отвърна с широка усмивка.

Противниците на ген. Радев моментално съзряха в поведението на половинката му доказателство, че денят й не е особено зает откъм работа и задачи. В противен случай надали щеше да си позволи да разпуска като тийнейджърка в лятна ваканция, вместо да си отпочива и да събира сили за другия ден.

Всъщност, често пъти президентшата е виждана как си лафи най-спокойно с потрелителите във Фейсбук, сякаш няма други по-сериозни отговорности.

Близки до Десислава Радева разкриха също, че откакто синът й Страхил заминал за Америка, нея сън не я хваща. Често пъти чакала да мине полунощ, за да може да се види с него по Скайп, заради голямата часова разлика между двете страни.

“Само че Страхил е вече достатъчно голям, за да се справя сам и да бъде отоворен за живота си. Някак не върви родителката му да бди още над него като мама квачка. По би й прилягало да стои стабилно до съпруга си и да гледа да поддържа имиджа му. Все пак става дума за държавен глава”, коментират потребители в интернет.

Деси Радева

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.