Горещо Новини

Прецедент в “Капките”: Гери-Никол къса договора и напуска! (малката се фръцна, Халваджиян е бесен – виж тук)

Гери-Никол тропна с крак и подлуди Маги Халваджиян!

Прецедент в “Като две капки вода” изправи на нокти продуцента Маги Халваджиян. Най-младата и амбициозна участничка Гери-Никол се фръцна и заяви, че напуска шоуто. Това съобщиха хора от кухнята на медията пред вестник “Галерия”.

“Край, това е! Късам договора и си тръгвам. Не ми пука за парите, неустойките и прочие. Не издържам повече”, тропнала с крак варненската принцеса. А причината за нервния й изблик е, че видимо не е най-добрата в предаването.

Както сами видяхме, Гери-Никол получи остри критики за представянето си още в самото начало от Фънки. Тогава устатият Димитър Ковачев “деликатно” я размаза за имитацията на Лейди Гага.

Вторият й опит като Тина Търнър мина доста по-добре, но въпреки това певицата не получи заслужената, според нея, оценка за представянето си. А тази седмица в образа на малкия Майкъл Джаксън, Герито също бе “набръчкана” от Фънки.

“Майкъл Джаксън е Майкъл Джаксън поради много причини. И една от тях е, че той е изразителен. Още от малък. Той изиграва и изразява всичко с лицето си, което при теб не видях. Някак си статична и скучничка ми стоеше на сцената. Нямаше я енергията, присъствието”, заяви й Фънки.

Това вече преляло чашата на търпението на варненката, която от седмица била на нож и с много от колегите си. Източниците разкриха пред “Галерия”, че Гери се дразнела неистово от симпатията на журито към Софи Маринова. И дори последния път се скарала жестоко с нея след края на концерта.

“Цупи се като малко дете, а вече не е толкова малка. Все нещо й е криво. Или не й харесват образите, които й се падат, или пък смята, че журито я е подценило. Никой от останалите не приема така навътре нещата и това леко започва да дотяга”, одумвали я останалите участници.

Маги Халваджиян най-много се побъркал от заплахата на Гери-Никол да напусне, защото рейтингът му сред младото поколение зависи от нея. Предполага се, че следващия път всички ще се скъсат да хвалят тийн идолката и да я правят мили очи. Само и само да остане и да продължи участието си във формата. Между другото, случайно и се падна и неин любим образ за изпълнение.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.