Д-р Татяна Мохоровец: Това е билката, която лекува всичко! Дори и злокачествени образувания (3 са най-силните рецепти с нея)

https://goreshto.net/novini/d-r-tatyana-mohorovec-tova-e-bilkata-koyato-lekuva-vsichko-dori-i-zlokachestveni-obrazuvaniya-3-sa-nay-silnite-recepti-s-neya/50285 Goreshto.net
Д-р Татяна Мохоровец: Това е билката, която лекува всичко! Дори и злокачествени образувания (3 са най-силните рецепти с нея)

Д-р Татяна Мохоровец работи в столична клиника и се е сблъсквала с какви ли не случаи! Тази билка обаче е помогнала на мнозина!

За най-добрата и лековита билка у нас разказа столичната лекарка д-р Татяна Мохоровец. Още преди години тя също е обяснявала действието й качествата й пред вестник "24 часа". Д-р Мохоровец всъщност не прави повече от това да учи и напомня на хората съветите на нашите велики и единствени по рода си лечители и учители. Като Петър Дънов и Петър Димков. Само техните съвети и рецепти да ползваме наготово, ще си гарантираме здравето за дълги години. В случая д-р Мохоровец е напълно съгласна и горещо препоръчва билката, пред която Дънов и Димков направо благоговеят. И това е черният бъз. Бързаме да уточним обаче, че от плодовете на черния бъз трябва да се използват само и единствено узрелите и тъмни плодове. Защото зелените не само не са полезни, но могат да бъдат и отровни.

И така, трите рецепти, които дава лекарката, са следните. И бъдете сигурни, че ще направят чудо с тялото и здравето ви. Разбира се, при редовна употреба.

Вземете си 30 грама от плодовете на черния бъз и ги залейте с гореща вода. Варите ги десетина минути, но на бавен огън, а после ги прецеждате. Преди да ги прецедите обаче, е добре да оставите да изстинат за 45 минутки. Тази отвара се пие по 2-3 пъти на ден и помага за лечение на диабет и злокачествени заболявания. Другата рецепта, която е наречена напитка за столетници, е следната - взимат се една супена лъжица сушени плодове от черен бъз и се заливат с 500 грама вода. Оставят се за се варят до кипване, а след като отварата се прецеди и изстине, към нея се добавят и две лъжици истински мед. Сместа се пие по няколко пъти на ден. Третата, но не на последно място, лечебна рецепта е тази. Измиват се по-голямо количество плодчета от черен бъз и се нареждат на един пласт в голям буркан. Отгоре върху пласта се поръсва пласт захар и пак така - редуваме бъз и захар. След това захлупваме буркана не с капак, а с кърпа или марля и го оставяме да престои за около три седмици настрани, но не пряко на слънце. После си ги прецеждаме през гъста марля и разсипваме сока в тъмни бутилки. Съхранява се в хладилника и се пие по една лъжица от него преди хранене.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.