Бомба: Гущеров като вейка пред Владимир! (мрежата завря от коментари за новия на Мария - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-gushterov-kato-veyka-pred-vladimir-mrezhata-zavrya-ot-komentari-za-noviya-na-mariya-mnogo-snimki/50277 Goreshto.net
Бомба: Гущеров като вейка пред Владимир! (мрежата завря от коментари за новия на Мария - МНОГО СНИМКИ)

Мария си намери не копие, а двойна доза Гущеров!

Мрежата буквално завря от коментари, след като на бял свят излезе новият избраник на Мария. Оказа се, че миньончето на "Пайнер" е завъртяло любов с Владимир Иванов. Отново по-млад от нея, отново богат и отново... едрогабаритен. Първоначалната му прилика с Християн Гущеров е очевидна и успя да втрещи мнозина. Това обаче важеше само за първите снимки на Владо, който по лице и излъчване го докарва почти едно към едно със сина на Добромир Гущеров. Следващите фотоси на късметлията обаче накараха зевзеци да коментират, че Иванов е двойна, че и тройна доза Гущеров. "Пред него Хрисито изглежда направо като модел. Още малко и ще получи покана от Виктория Сикретс. Вейка е човекът. Да види колко добре е гледан баджанака му", кодошат се по форумите. Както вече стана ясно, Владимир Иванов живее в Лондон и има няколко малки бизнеса там. Наскоро обаче той е приел работа за Маринела Арабаджиева, както сам се е похвалил в мрежата. Какви точно са ангажиментите му към нея, не е ясно. Факт е, че двамата имат много общи снимки, а Влади често отскача до България. Тук явно, в хотел "Маринела" в столицата, той се е запознал с Мария. А хитрата мъжемелачка моментално е надушила добрата партия. В мрежата обаче не я пожалиха и нищо не й спестиха. "Ех, Маро, Маро, другия път направо в свинекомплекс ще те закарам, та да си избереш прасе по мерак. Че то така, на случаен принцип, другия път може и да закъсаш". "Какво нещо са парите. Ако беше водопроводчик с Голф, нямаше и да го погледне. Ама сега новия Мечо ще му вика. Аман от тъпи, нагли, посредствени и алчни кифли в тая държава"... "Ще го издои хубаво, ще му вземе парите на тоя шушляк, а после ще му каже да се разделят като приятели. Но и той тъп ли е, сляп ли е, че сам си набива такъв кол в задницата"... Тези и още редица коментари, кой от кой по-потресаващи, заляха интернет. Явно Мария и Владимир ще трябва да я карат по-кротко и да не се показват много, много. Ако, разбира се, искат да четат по-рядко подобни "откровения" за любовта си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.