Огромна трагедия: Близначките Алекс и Влади изгубиха родителката си! (подробности за кошмара)

https://goreshto.net/novini/ogromna-tragediya-bliznachkite-aleks-i-vladi-izgubiha-roditelkata-si-podrobnosti-za-koshmara/50272 Goreshto.net
Огромна трагедия: Близначките Алекс и Влади изгубиха родителката си! (подробности за кошмара)

Близначките Алекс и Влади Димитрови загубиха своята родителка!

Огромна трагедия разтърси живота на близначките Алекс и Влади Димитрови. Младите, красиви и талантливи момичета изгубиха своята родителка. Шокът и мъката им са неописуеми, а близките им молят да бъдат оставени на спокойствие от репортерски въпроси. Както знаем, жената, която ги е родила, е от ромски произход, пише сайтът lifeonline.bg. Няколко години след раждането им, тя се разделила с баща им и ги оставила. Говореше се, макар никой да не е сигурен в това, че таткото на Алекс и Влади се е събрал да живее със своята племенница. Която близначките обикнали и приемали като своя майка. Въпреки всичко обаче те успели да се сближат и силно да се привържат към биологичната си родителка. Особено след като преди години станало ясно, че тя страда от бъбречна недостатъчност. Кошмарите, през които жената е преминала, са нечовешки. През 2009-та година тя успява да се подложи на бъбречна трансплантация, която уж била успешна. Малко по-късно обаче се оказва, че не е така и се започва ново ходене по мъките. Дълги години родителката на Алекс и Влади се подлага на постоянна и тежка хемодиализа, но в един момент бъбреците й отказват. Близначките са шокирани от трагедията, която не са очаквали. Случило се ненадейно и бързо. "Горките момичета, драмата им е голяма. Щастливи са само, че са две и че могат да разчитат винаги една на друга. А и татко им също е до тях. Дано само медиите и таблоидите да не започнат да ги преследват и да ровят в раните им, защото това ще е нечовешко", категорични са близки познати на двете красиви къдрокоси певици. Екипът ни също изказва искрените си съболезнования към момичетата!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.