Лечителката от манастира: Пиете я 1 месец! В началото изчезва болката, а после и самото заболяване (при ишиас, плексит, дископатия)

https://goreshto.net/novini/lechitelkata-ot-manastira-piete-ya-1-mesec-v-nachaloto-izchezva-bolkata-a-posle-i-samoto-zabolyavane-pri-ishias-pleksit-diskopatiya-2/50269 Goreshto.net
Лечителката от манастира: Пиете я 1 месец! В началото изчезва болката, а после и самото заболяване (при ишиас, плексит, дископатия)

Лечителката от манастира събира ежедневни благодарности за своята рецепта против ишиас, плексит, дископатия, невралгия и други!

Наричат я лечителката от манастира. Помогнала е на хиляди хора - къде лично, къде задочно чрез рецептите си. Тя е билкарка, позната на всеки, който поне веднъж се е поинтересувал от нетрадиционната медицина и лечението с билки и природни средства. Името й е Елена Зайцева, а наборът билки, корени и природни илачи, с които лекува, е по-голям от 1100 вида. В случая лечителката от манастира за пореден път дава своята уникална рецепта против болки по тялото. В случаите, когато става дума за невралгични болки, мускулни и ставни болки. "Ако имате плексит, ишиас, дископатия, невралгия и ред подобни болежки, тази смес ще я пиете всеки ден. Всеки ден в течение на един месец. Първо, още след няколко приема, ще усетите, че болките ви отминават. Но няма да спирате. Продължавате целия курс, за да може да излекувате самото заболяване, а не само да претъпите болката", обяснява Елена Зайцева.

Нейната рецепта предпазва от появата на отоци, а ако вече има такива, ги лекува. Тя спира и лекува повече от успешно възпаленията по тялото и възвръща лекотата и радостта от движението. Без хапчета, мазила и всички скъпи, но неефективни илачи.

Сместа на билкарката се състои само от 200 грама прясно мляко, четири скилидки чесън и истински пчелен мед. Количеството на меда зависи от вкуса на всеки индивидуално, но не бива да е по-малко от една пълна лъжичка. "Чесъна си го обелете и го пресовайте, намачкайте го хубаво. Сложете го в един съд и добавете в него млякото, но бавно и постепенно. Оставете сместа да заври, а после като заври я свалете от огъня. Не слагайте меда веднага, а първо изчакайте да се охлади. Иначе му се губят полезните съставки и качества", казва Зайцева. От тази готова напитка, която се съхранява в хладилника, се пие по веднъж всеки ден, в рамките на месец. Количеството съставки е за един прием, но ако човек няма време да я прави всеки ден, може да си приготви по-голяма смес, поне за два или максимум за три дни. Повече не е препоръчително, за да не се развали млякото, въпреки че е в хладилника. Добре е да се приема възможно най-прясно и качествено.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.