Горещо Новини

Мрежата завря: Тези същества са щерките на Лияна и Анелия! (виж Денис /15 г./ и Ивон /14 г./ – СНИМКИ)

Да, това са щерките на Лияна и Анелия – Денис и Ивон!

Сузанита ли?! Че Сузанита изглежда като девойче от пансион в Швейцария, в сравнение с това, което виждаме. Така изригнаха потребители в мрежата при вида на щерките на Лияна и Анелия.

Да, става дума за 15-годишната Денис и 14-годишната Ивон. Двете са единствени наследници на певиците като Денис е плод на любовта на Лияна и кюрда Махмуд. А Ивон е известното първо чедо на Коко Динев, чиито единствен официален брак бе с Анелия.

Снимката на двете ученички ни бе изпратена от потресена читателка, която попаднала на нея в страница за музика в социалната мрежа. Както видяхме обаче, не само въпросната дама се е направила на пуританка и не е сдържала възмущението си.

Под фотото има близо 500 коментара, които никак, ама никак не са ласкави към иначе симпатичните девойки. Най-вече към Ивон, чиято визия по нищо не съответства на разума и зрелостта, които показва.

Както и преди сме отбелязвали, дъщерята на Анелия и Коко Динев не робува на моди и правила. И въпреки че е дете на чалга икона, не спира да изумява връстниците си с почитта си към великите Мария Нейкова, Паша Христова и други. Все имена, които дори не са чувани от повечето й връстници, за жалост.

“За това е и за жалост, че изглежда по този начин. Как може да се докараш така бе, момиче?! И двете приличате на труженички от Околовръстното. А сте само на 15… Що за олигофрения е това – не се ли виждате на какво мязате?! И си мислите, че сте красиви – пфу!”, коментират потребители.

“Приличат на маймуни!”, “Щом родителките им ги харесват така…, поне са отворили работа на д-р Енчев”, “Отвратителни са, ако ще и на Папата да са дъщери, страшна грозотия. А след 4 години да не казвам като какво ги виждам”, “На тия двете тъпи кифли и сопола си няма да хвърля”…

Тези и още стотици от красноречиви по-красноречиви коментари бяха избълвани и продължават да се трупат относно визията на двечките. Денис и Ивон шокираха дори повече от Сузанита. Която поне е ограничила раздуването на устните си до някаква степен.

Анелия

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.