Новини Шоубизнес

Тежък удар за Зуека: Обратът в брака му с Ани Вичева е жесток! (скандални подробности)

Зуека и Ани Вичева се ожениха преди малко повече от година!

Малко повече от година – толкова измина от сватбата на Васил Василев – Зуека и Анна Вичева. Това е втори брак за 52-годишният актьор и водещ на “Господари на ефира”. Дълги години той беше женен за колежката си Нина Димитрова, от която има щерка Девина.

След дълги години с Нина обаче, Зуека се поддаде на кризата на средната възраст и хлътна до уши по младата Ани Вичева. Разведе се скоропостижно и направи всичко, за да осигури нов и прекрасен дом на избраницата на сърцето си.

Както знаем, Зуека изтегли огромен банков кредит, за да закупи къщата на мечтите си в село Лозен, софийско. До днес той, Ани Вичева и малкият им син живееха сговорно в имота си. Казваме до днес, защото се оказа, че домът им вече го няма.

Близките до Зуека останали потресени като научили, че той е бил принуден да продаде къщата, заради непогасените си дългове към банката. Това съобщиха източници пред вестник “Ретро”.

“Парите бяха наистина много, над половин милион лева. И Зуека, при всичките си спестявания, заплата и прочие, не успяваше да се справи навреме с вноските. Страшна работа е, направо на човек не приличаше в последно време. Трябваше да се отърве от къщата, но въпреки това пак едва смогва с парите”, разкриват запознати пред “Ретро”.

Кредитният експерт, който обслужвал дълга на Васил Василев непрекъснато му звънял по телефона и дори наскоро го заплашил с най-лошото. Ако не се справи с дълговете си, ще бъде прехвърлен към фирма за събиране на кредити.

И това обаче не е всичко. За жалост, младата жена на Зуека започнала да се дразни от вечното им безпаричие и да му мрънка постоянно. Скандалите в дома им зачестили заради битовизмите, рутината и проблемите, а Васил Василев бил поставен между чука и наковалнята.

“Да би мирно седяло… Те хората правилно са си го казали. Ако си беше стоял на Д-то и си беше гледал Нина и Девина, днес нямаше да бере ядове на дърти години”, коментират из форумите в интернет.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.