България Новини

Новината на годината: Ето коя е годеницата на Слави Трифонов! (цяла България е вперила очи)

Слави Трифонов се сгоди неочаквано за всички в Абу Даби!

Шоумен номер едно в цялата страна Слави Трифонов е сгоден. Тайно сгоден, при това навръх Нова година. Новината избухна като бомба днес и е най-обсъжданото събитие. Просто, защото никой не предполагаше за него и никой не го очакваше.

Със зяпнали усти останали дори хората от екипа на Слави Трифонов, които научили едва след като той се върнал с годеница от Абу Даби. Тъкмо там, в Обединените арабски емирства, Дългия завел любимата си за Нова година.

Двамата били в компанията на сестрата на избраницата му като отседнали в един от най-скъпите и луксозни хотели. В който една нощувка е на минималната цена от 850 евро на вечер.

Това обаче не е най-интересното. Нито пръстенът с огромен диамант, който Слави подарил на избраницата си. Любопитното е нейната самоличност, в която цяла България е вперила взор към момента.

Вярваме или не, оказа се, че бъдещата съпруга на Слави Трифонов е от Перник и е на крехките 25 години. Възрастта й е на половината от тази на Трифонов, но девойката не се вълнувала от това.

Най-странното е, че годеницата на шоумена не е сред известните личности в хайлайфа у нас. Можем да я опишем като едно съвсем нормално и земно момиче, чието лице не е дотегнало на обществеността от страниците на пресата.

Двамата със Слави се запознали по комшийски – когато той се преместил да живее в палата си в село Кладница, пернишко. Любимата му и семейсвото й също имали голяма вила там и ненадейно съдбата ги срещнала и събрала.

Разбира се, Дългия поне няма да се тревожи, че избраницата му е харесала парите му, а не самия него. Защото макар да не е сред виповете у нас, тя и семейството й разполагали със солидни доходи и се радвали на успешен бизнес.

Тепърва ще трябва да изчакаме и да видим кога ще бъде определена датата на сватбата им.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.