Горещо

ОГЪН: Щерката на Ванко 1 подпали мрежата! (виж как изглежда 16-годишната Ивана – МНОГО СНИМКИ)

Щерката на Ванко 1 за първи път се показа в медиите!

Дебюта си в медиите направи щерката на скандалния рапър Ванко 1. 16-годишната Ивана буквално подпали мрежата с визията си. Досега не бяхме я виждали никъде, тъй като родителят й се стремеше да държи децата си в сянка.

Въпреки скандалната си репутация, минало и престой зад решетките, Иван Главчев винаги е бил категоричен, че иска наследниците му да пораснат читави и свестни хора.

Както знаем, Ванко 1 има двама сина и една щерка. Най-голямото му дете е Петър, с година по-малък е Цецо, а най-малка е Ивана. Която е кръстена на него. Така като я гледаме обаче, девойката доста бързо е пораснала.

Поне от това, което се вижда на снимките, Ивана не прилича на 16, а на 26-годишна изкусителка. И типично по нашенски, явно се опитва да подражава на каките от списанията. Особено на Николета Лозанова, чиято визия е докарала почти едно към едно.

Това обаче не е никак странно, защото на практика Ивана израсна с Николета. Припомняме, че преди време Лозанова и Ванко 1 бяха първи дружки, в комплект с Азис.

Дори Мартин Карбовски направи предаване, в което НиЛо посети пандизчиите в пловдивския зандан, заедно с рапъра. Още като малка щерката на Ванко 1 казвала, че като порасне иска да прилича на кака си Николета и ето на – одра й кожата.

Безспорно момичето има доста солидна корекция на устните, определено си е подарила силикон, а и още ред други корекции. Интересното е, че тъкмо татко й бил твърдо против тези намеси, но кой да го слуша.

“Ванко може да си пада по такива гърли и да ги снима в клиповете си, но не искаше и да чуе щерка му да се превърне в тяхно копие. Ивана обаче си е инат и своеволна. В крайна сметка успя да убеди жена му и си коригира визията”, разкриват близки до Иван Главчев източници.

За или против, факт е, че откакто снимките на младата хубавица се появиха в интернет, броят на последователите й се увеличава стремглаво. Насладете се и вие на най-новата родна известна красавица.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.