ОГЪН: Щерката на Ванко 1 подпали мрежата! (виж как изглежда 16-годишната Ивана - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/goreshto/ogan-shterkata-na-vanko-1-podpali-mrezhata-vizh-kak-izglezhda-16-godishnata-ivana-mnogo-snimki/50253 Goreshto.net
ОГЪН: Щерката на Ванко 1 подпали мрежата! (виж как изглежда 16-годишната Ивана - МНОГО СНИМКИ)

Щерката на Ванко 1 за първи път се показа в медиите!

Дебюта си в медиите направи щерката на скандалния рапър Ванко 1. 16-годишната Ивана буквално подпали мрежата с визията си. Досега не бяхме я виждали никъде, тъй като родителят й се стремеше да държи децата си в сянка. Въпреки скандалната си репутация, минало и престой зад решетките, Иван Главчев винаги е бил категоричен, че иска наследниците му да пораснат читави и свестни хора. Както знаем, Ванко 1 има двама сина и една щерка. Най-голямото му дете е Петър, с година по-малък е Цецо, а най-малка е Ивана. Която е кръстена на него. Така като я гледаме обаче, девойката доста бързо е пораснала. Поне от това, което се вижда на снимките, Ивана не прилича на 16, а на 26-годишна изкусителка. И типично по нашенски, явно се опитва да подражава на каките от списанията. Особено на Николета Лозанова, чиято визия е докарала почти едно към едно. Това обаче не е никак странно, защото на практика Ивана израсна с Николета. Припомняме, че преди време Лозанова и Ванко 1 бяха първи дружки, в комплект с Азис. Дори Мартин Карбовски направи предаване, в което НиЛо посети пандизчиите в пловдивския зандан, заедно с рапъра. Още като малка щерката на Ванко 1 казвала, че като порасне иска да прилича на кака си Николета и ето на - одра й кожата. Безспорно момичето има доста солидна корекция на устните, определено си е подарила силикон, а и още ред други корекции. Интересното е, че тъкмо татко й бил твърдо против тези намеси, но кой да го слуша. "Ванко може да си пада по такива гърли и да ги снима в клиповете си, но не искаше и да чуе щерка му да се превърне в тяхно копие. Ивана обаче си е инат и своеволна. В крайна сметка успя да убеди жена му и си коригира визията", разкриват близки до Иван Главчев източници. За или против, факт е, че откакто снимките на младата хубавица се появиха в интернет, броят на последователите й се увеличава стремглаво. Насладете се и вие на най-новата родна известна красавица.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.