Грозно: Анелия развежда столичен бизнесмен с 2 деца! (изтече скандалната истина за аферата им)

https://goreshto.net/novini/grozno-aneliya-razvezhda-stolichen-biznesmen-s-2-deca-izteche-skandalnata-istina-za-aferata-im/50246 Goreshto.net
Грозно: Анелия развежда столичен бизнесмен с 2 деца! (изтече скандалната истина за аферата им)

Анелия постъпва много грозно, разбива чуждо семейство!

Поп фолк дивата Анелия щяла да се омъжва за турски бизнесмен. Информацията се въртеше в медиите от месеци и очевидно на певицата й беше удобно да се вярва на тази небивалица. Защото всъщност това се оказа истинска небивалица. Пълна лъжа, не отговаряща и на грам от истината. Която днес гръмна като бомба и разтърси феновете на Анелия. Оказа се, че изпълнителката действително има мъж до себе си от две години насам. Той обаче си е баш българин. Столичен бизнесмен със семейство и... две деца. Които певицата се опитвала да остави без баща, съобщиха близки до нея източници пред вестник "Уикенд". Анелия луднала по милионера и трескаво се надявала да го разведе. Това се превърнало във фикс идея за нея, а станало и причина да се изпокара с колежките си. Защото, въпреки че има връзка с нея, господинът се славел с галантността си и флиртовете си с почти всички певици на Пайнер. Близки до Анелия разкриха пред вестник "Уикенд", че тя неведнъж се е унижавала в тази връзка. "Мислехме я за жена с характер, а вече две години му играе по свирката и тича като кученце по петите му. Той определя кога и къде да се видят, в кой хотел да си легнат и в коя кръчма да се заврат. Лошото е, че тя не усеща това като унижение, а вярва, че ще го разведе и ще се омъжи за него", коментират източниците. Бизнесменът обаче умеел щедро да се отплаща на бившата на Коко Динев като й помагал финансово. Той често наливал пари в нейните инвестиции с недвижими имоти, към които тя има слабост от доста време. С негова помощ Анелия успяла да завърши и строежа на баровската си къща в квартал "Драгалевци". Тя била щастлива и само липсата на развод помрачавала пълното й опиянение от любовта. Тепърва ще видим обаче дали въпросният милионер действително ще разтрогне брака си и най-вече дали ще остави двете си деца заради нея. Масовата практика досега обаче, е доказала тъкмо противното.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.