Албена Михова: Казаха ми, че ще е трансформация, но чак такава... За месец и нещо свалих 2 номера на дрехите!

https://goreshto.net/novini/albena-mihova-kazaha-mi-che-shte-e-transformaciya-no-chak-takava-za-mesec-i-neshto-svalih-2-nomera-na-drehite/50245 Goreshto.net
Албена Михова: Казаха ми, че ще е трансформация, но чак такава... За месец и нещо свалих 2 номера на дрехите!

Албена Михова разкри диетата, с която постигна най-добрите резултати в живота си!

Чаровната актриса Албена Михова шашна приятелите и колегите си със своята буквална трансформация. Всъщност точно тази дума употребил диетологът й, който я насочил към диетата. Казал й, че ще стане свидетел на пълна трансформация на тялото си, при това здравословна. Чак такава трансформация обаче тя не очаквала - минус два номера на дрехите, при това само за месец и нещо. Албена горещо препоръчва този режим на хранене или диета - кой както иска, така да го нарича. Важен е крайният резултат и е важно да спазиш основните правила. А те са следните. Яде се по пет пъти на ден, но по съвсем малко. Храната е с размер на юмрука или най-много на дланта ти. Целта да се яде толкова често е никога да не оставаш гладен и да се нахвърляш върху вредни или забранени храни. Тази диета забранява изцяло няколко неща. И това са млякото и млечните продукти като става дума само за прясното мляко. Забранени са алкохолът и газираните напитки, както и захарта и пържените храни. Това, което присъства под всякаква форма на трапезата, са зеленчуците, киселото мляко без подсладители, суровите ядки, пълнозърнести храни и храни, богати на влакнини. Благодарение на тях се усвояват правилно хранителните вещества и се прочистват червата от вредните и токсични натрупвания. Едно от примерните менюта на Албена Михова в тази диета за отслабване, е следното. За закуска се яде кисело мляко с ленено семе и овесени ядки. За обед си приготвяме богата салата от зеленчуци, към която можем да добавим две сварени яйца. Следобедната закуска е добре да се състои от един плод, а вечерята да не е по-късно от 19 часа и да бъде 200 грама нетлъсто месо - пуешко, патешко, пилешко, телешко, плюс отново зеленчуци - на салата или на скара. Ако преди лягане усетим, че ни се хапва нещо, то можем спокойно да изядем една краставица или един морков. Пие се много вода и чай от лайка или мента, а резултатите от тази диета са повече ог шеметни. Не само за визията, но и за здравето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.