България Новини

Случи се: Виктория Петрова е бременна! От Кралев ли е бебето обаче?! (разтърсващи разкрития + СНИМКИ)

Виктория Петрова шашна зрителите с доста наедряло коремче!

Водещата на Би Ти Ви Виктория Петрова чака първото си дете. Новината гръмна, след като снощи красавицата събра очите на зрителите с доста наедрял корем.

Тя едва закопчаваше тясното си червено сако, а в момента, в който се изправи, фигурата й породи множество коментари. Не само коремчето й е яко изпъкнало напред, но и задницата се е наляла повече от обикновеното. Което рядко може да се обясни с преяждане по празниците.

Според колеги на Виктория Петрова от Би Ти Ви, тя е действително бременна, но крие истината от суеверие, пише сайтът БиЛайф. Винаги преди Вики коментирала месечния си цикъл с колежките, а от известно време пазела пълно мълчание по тези теми.

Ако наистина е бременна, пита се обаче кой е бащата на бебето?! Разбира се, най-вероятно е това да е министър Красен Кралев, с когото Виктория има връзка от няколко години. Двамата дори живеят под един покрив.

И тук обаче се прокрадва нотка на съмнение, защото двамата имаха периоди на раздели и събирания. Не всичко в любовта и съжителството им вървеше по мед и масло, което доведе до няколко раздели.

Тепърва ще стане ясно дали водещата изобщо е бременна, или е просто яко надебеляла. И дали двамата с Красен Кралев са още заедно и мислят за потомство.

Припомняме, че министърът си има вече едно дете, докато Петрова е на солидна възраст и е крайно време да вземе мерки по въпроса. Ако не е решила да ражда и тя на 51 като Елена Йончева, разбира се.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.