Скандал: Съсипаха Деси Банова след 20 години в Нова ТВ! (изхвърлиха я с огромна лъжа - шокиращи разкрития)

https://goreshto.net/novini/skandal-sasipaha-desi-banova-sled-20-godini-v-nova-tv-izhvarliha-ya-s-ogromna-lazha-shokirashti-razkritiya/50242 Goreshto.net
Скандал: Съсипаха Деси Банова след 20 години в Нова ТВ! (изхвърлиха я с огромна лъжа - шокиращи разкрития)

Деси Банова е аут от Нова телевизия, на която служи вярно цели 20 години!

Топ синоптичката на Нова телевизия Деси Банова вече е аут от ефир. А на нейно място дойде манекенката Нора Шопова, която много от зрителите моментално нарекоха "бозава" и "безлична". Първоначално се говореше, че любимата на Росен Плевнелиев остава в телевизията, която й готви ново собствено предаване. Оказа се обаче, че тази схема е същата като при Ани Цолова. Която бе свалена от сутрешния блок с обещание за лайфстайл предаване. Е, последното Цолова го чака вече има-няма половин година и вероятно ще си го чака вечно, пише агенция ПИК. Отлично информирани източници от кулоарите на Нова разкриха пред ПИК, че напускането на Банова не е временно. И не е само на прогнозата за времето. Тя просто се оказа поредната, която е получила шут в Д-то от ръководството на медията. И то само заради връзката й с бившия президент Росен Плевнелиев. Според колеги на Банова тя уж се опитвала да политиканства из коридорите на медията и да изнася политически лекции на колегите си. Което противоречало с разбиранията на шефовете й като цяло. Оказа се обаче, че Нова телевизия води железен мониторинг сред своите служители и не иска по никакъв начин да бъде забърквана в политически скандали. Припомняме, че това изяде бързо-бързо главата на Дарина Сарелска навремето. Тя беше обвинена публично от журналиста Васил Иванов в защитаване на политическия и бизнес елит, както и в жестока цензура. Дарина светкавично бе отстранена от поста си, както след това и Ани Цолова. Нея пък я разследваха за доходите, с които е построила къщата си в Драгалевци. Източниците са повече от категорични, че такава е и съдбата на Деси Банова, която е направо съсипана от случващото се. Дори и да се води на работа в Нова за известно време, тя нямало да види обещаното предаване и е пределно наясно със съдбата си. Самият Росен Плевнелиев бил сащисан от рокадата и недоумявал как може да се случват подобни неща заради една истинска любов и една връзка между двама свободни и зрели хора.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.