Здраве и диети Новини

Непозната баба й го казала преди години: Лекува болно гърло и ангина точно за 24 часа! (рецептата на Катето Евро е без аналог)

С този лек за болно гърло и ангина Катето Евро лекува себе си, Сашо Кадиев и цялото семейство!

Непозната баба, която срещнала случайно след едно представление в провинцията, и казала тази рецепта. Невероятен лек за болно гърло и ангина, който впоследствие се оказал наистина без аналог. Просто няма равен.

Чаровницата Катето Евро я използва вече толкова години като я прилага върху цялото си семейство и я споделя с приятели. Досега нямало човек, който да отрече, че силата на тази смес е огромна, разкриха близки на актрисата.

Може би някои от вас също знаят метода и го използват. И сами могат да потвърдят, че той лекува ангина и болно гърло само за 24 часа. Освен това е отлично средство за сваляне на температура.

Този лек веднъж завинаги избавя от хронично възпаление на гърлото, което си е живо спасение. Особено в зимния сезон и наличието на толкова много вируси и грип.

Рецептата на Катето Евро или по-точно на непознатата бабичка, е съвършено простичка. Взимате си една глава червено цвекло и я настъргвате. А към нея прибавяте една супена и пълна лъжица оцет. Той може да бъде ябълков или винен.

Смесвате двете съставки и ги оставяте да си “отпочинат” за около 30 минути. След това изяждате сместа. Да, трябва и вие да сте наясно, че вкусът й не е на шоколад. И мнозина бръчат нос само като помиришат, но кое е по-важно от здравето и това да се чувстваме добре.

“Ядем го, та пушек се вдига. Само човек, който не може да преглътне от режеща болка в гърлото, знае какъв ад е. И не цвеклото с оцета, ами ако трябва и тор ще дъвчем, за да ни светне пред очите”, смеела се Катето Евро.

Тайната на това мощно лекарство е в съставките, които съдържа. Знаем, че червеното цвекло е уникален лек за лимфите, а сокът му е пълен с калций, витамин В6, витамин С, тиамин, калий, цинк и още редица златни за организма ни вещества.

А в съчетание с оцета той доказано ликвидира бактериите и микробите в тялото ни. Гнойната ангина се предава пред него на мига и наистина до 24 часа човек става като нов.

Дори не е нужно да споменаваме другите ползи на цвеклото за пречистване на кръвоносните съдове, укрепване на сърцето, пречистване на бъбреците, укрепване на черния дроб и много други.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.