Горещо Новини

Енчо Керязов взриви: Циркът с Мария свърши! Всеки прави грешки (Игнатова е бясна + думите на съпругата му)

Енчо Керязов приключи окончателно с Мария Игнатова, Видовден дойде!

Видовден дойде за Мария Игнатова. Чаровната водеща от “Господари на ефира” с лека ръка заряза дългогодишната си половинка Димитър Рачков, който я обожаваше. И правеше всичко, за да й угоди.

Тя обаче се поддаде на чара на атлета Енчо Керязов и се впусна в страстна авантюра с него, като не даваше пет пари, че е семеен мъж. Двамата изкараха почти година заедно като се срещаха сравнително рядко – само, когато Керязов се връщаше у нас.

В един момент обаче аферата им стана достояние на съпругата на Енчо – Дима. Акробатката побесня дотам, че промени дори социалния си статус в мрежата на “необвързана”. И постави ултиматум на мъжа си – или аз, или Мария Игнатова.

Сещате се в чия полза се наклониха везните, нали?! Бракът на Енчо Керязов и Дима датира от цели 18 години. През които двамата са станали свързани дотам, че едва ли не четат и мислите си. Преживели са не една и две битки, което ги сплотило още повече.

Разбираемо е, че Керязов предпочете Дима пред засуканата 38-годишна телевизионерка. Която заряза така, както и свали – светкавично, пише “Галерия”.

“Циркът с Мария свърши, искам да бъде ясно! Не ми създавайте повече проблеми, защото медийната истерия покрай семейството ми дойде в повече. Всеки прави грешки, никой не е безгрешен. Но аз обичам жена си и ще бъда с нея”, заяви категорично Енчо Керязов, съобщава вестник “Галерия”.

Само преди ден и жена му Дима написа в профила си прочувствено обръщение към него. И сподели, че след 18 години брак гледа с любов и надежда към следващите години. Надявайки се да бъде заедно с Енчо до края на света. Искрено и мило, нали?!…

Близки до Мария Игнатова разкриха, че е останала бясна от случилото се, но сега поне ще може да влезе в обувките на Рачков. И да осъзнае какво тя е причинила на него.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Що въобще я отразявате тая скочубра, Мара!? Нищо не става от нея. Ще си остане една проста стриптизъорка, защото за водеща не става, пача! А, Рачков си загуби времето с нея толкова години. Всеки си е научил урока.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.