Здраве и диети Новини

Най-доброто избелване на зъбите у дома! (разликата се вижда веднага, а и укрепва венците)

Няма по-добро избелване на зъбите у дома от това чудо!

Кой не иска да има сияйна и красива усмивка?! Няма такъв човек – без значение от възрастта или пола. Мечтаното избелване на зъбите обаче струва доста скъпо в стоматологичните кабинети. А и често пъти вреди на емайла, поради което е противопоказно.

Има различни алтернативни методи за избелване на зъбите у дома, но един от тях е признат за най-ефективен. И в пъти по-добър от всички останали. Защото освен, че прави зъбите много по-бели и резултатът се вижда веднага, той укрепва и венците.

Някои от вас вече са го правили и сами ще потвърдят чудото му. А други може би ще възкликнат с недоумение – как пък точно това?! Ами това, да! Става дума за най-обикновена и евтина куркума на прах. Може да си я стриете сами или да си я купите на готово от магазина.

Всички знаем, че куркумата е ярко оранжева и яко боядисва, ако попадне върху някаква повърхност – камо ли върху плат или дреха. Ще останете опулени обаче от действието й върху зъбите. Прави ги бели като сняг – доказано!

Употребата е много лесна. Просто потопете четката си за зъби в куркума на прах и я оставете да полепи повечко от нея. А след това разтъркайте зъбите и венците си леко, все едно ги миете.

Оставете да постои така няколко минути, а после си измийте зъбите, както обикновено – с паста за зъби и четка. Разликата ще я видите моментално и определено ще се учудите. А ако продължите да правите това всеки ден поне по веднъж, зъбите ви ще конкурират холивудските усмивки.

Не това обаче е най-важното, а фактът, че ще се сдобиете и със значително по-здрави и силни венци. Защото куркумата има силно успокояващо и противовъзпалително действие върху тях.

Не се чудете, а ако имате налична куркума някъде в шкафа, веднага изпитайте това чудо. Експериментът си заслужава, да знаете!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.