България Новини

Извънредно: Росен Ангелов не се е гръмнал сам! Убит е на 2 януари и захвърлен?! (разкритията са чудовищни)

Росен Ангелов не се е самоубил, а е бил убит хладнокръвно?!

Само преди по-малко от два часа гръмна новината за самоубийството на Росен Ангелов. Така нареченият “Горски човек”, когото дни наред властите издирваха за убийството в Нови Искър.

Шестима души бяха застреляни като кучета в дома си, а предполагаемият извършител беше именно Росен Ангелов. Днес тялото му е било открито в гората около село Луково. В една от съседните вили на тази, в която преди време се е укривал.

Каза се още, че в ръката му е намерен пистолет Барета, но все още не е ясна точната дата на деянието му. Вестта може би задоволи едни, но хвърли в потрес други. Мнозина са тези, които изобщо не вярват в казаното от властите.

Не вярват, че Росен е истинският касапин от Нови Искър. А още по-малко вярват, че сам е отнел живота си. Не и след като преди дни в някои сайтове излезе материал със заглавие, че има издадена директива Ангелов да не бъде задържан жив.

“Съмненията ми за самоубийството на Росен Ангелов са огромни. Не вярвам в това! Шесторното убийство в Нови Искър е дело на страшен социопат. А социопатите не се самоубиват. Просто не го правят и това е доказано”, категоричен е психологът Христо Монов, пише агенция ПИК.

Най-скандалното от всичко обаче е, че само часове, преди да бъде открит “самоубития любовник”, сайтът Афера.БГ публикува информация на читател на име Митко. Той декларира публично, че знае кой точно е престъпникът от Нови Искър и това не е “Горския”.

Информаторът на Афера.БГ твърди, че касапницата е дело на младо момче, син на местен големец от партия ГЕРБ. Той извършил деянието от ревност и афект към 16-годишната Нанси. А после споделил всичко с родителя си, който помогнал за укриването му и прехвърлянето на вината на Ангелов.

Нещо повече – материалът в Афера.БГ съобщава, че Росен Ангелов е бил убит още на 2 януари, а тялото му е било захвърлено в гористата местност.

Това била и причината МВР да не направи ювелирна акция по залавянето му, а вместо това нарочно блокирало цяло село Луково. След което се излязло с номера, че медиите допринесли за укриването на Горския.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Не споменават че в къщата хората са били измъчвани и са им рязани ушите и езиците!
    Било е ад, но всичко е прикрито! Получиха и 100 милиона бонуси да си траят!:-)
    Входната рана на Росен била на челото високо- нещо много нетипично! Бих казал дори невъзможно! Кого прикриват е неясно?!

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.