България Новини

Седмица след раждането: Десислава и Благой събраха куп звезди на почерпка за бебето! (виж снимки от купона)

Десислава и Благой Найденов почерпиха здраво за малкия си Борис!

Седмица след раждането на втория си син Борис, родилката Десислава скочи и се хвърли в луд купон. Певицата не искаше да чака и събра куп свои звездни приятели и близки в столична кръчма.

Където, заедно с щастливия татко Благой Найденов, подобаващо поляха появата на Борис на света. Сред гостите на Деси и Малката Кобра бяха боксьорът Тервел Пулев, футболистът Ивелин Попов и жена му Елена Паришева, Галена, Джордан и редица други.

Подаръците и пожеланията за бебето валяха като из ведро, наред с шампанското и останалите питиета, които се лееха за здраве и късмет на бебето.

Десислава изглеждаше повече от щастлива и макар че ще й отнеме много време, за да си върне формата, това не я тревожи. “Имам много за какво да мисля в момента. И се чувствам толкова обичана и щастлива, че изобщо не ми пука дали съм дебела, или слаба”, смее се певицата.

Припомняме, че връзката й с Благой Найденов е от няколко години като боксьорът е значително по-млад от нея. Възрастта му се доближава повече до тази на наследника на Десислава – Майки, но кой ти гледа подобни неща в наши дни.

Приятелите на Деси се надяват само той да бъде отговорен родител и половинка на певицата, и да ги подкрепя във всичко. “Защото купоните са нещо много хубаво, но като те налегне битът и ежедневните грижи, друго става. В това именно се разбира дали двама души са един за друг, или не”, коментират запознати.

Все още не е ясно и кои ще са кръстниците на малкия Борис. Но се очаква това да бъдат Галена и Галин. Макар последният да беше за кратко съпруг на Десислава, отношенията им са прекрасни. И семействата са страшно близки.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.