Седмица след раждането: Десислава и Благой събраха куп звезди на почерпка за бебето! (виж снимки от купона)

https://goreshto.net/novini/sedmica-sled-razhdaneto-desislava-i-blagoy-sabraha-kup-zvezdi-na-pocherpka-za-bebeto-vizh-snimki-ot-kupona/50226 Goreshto.net
Седмица след раждането: Десислава и Благой събраха куп звезди на почерпка за бебето! (виж снимки от купона)

Десислава и Благой Найденов почерпиха здраво за малкия си Борис!

Седмица след раждането на втория си син Борис, родилката Десислава скочи и се хвърли в луд купон. Певицата не искаше да чака и събра куп свои звездни приятели и близки в столична кръчма. Където, заедно с щастливия татко Благой Найденов, подобаващо поляха появата на Борис на света. Сред гостите на Деси и Малката Кобра бяха боксьорът Тервел Пулев, футболистът Ивелин Попов и жена му Елена Паришева, Галена, Джордан и редица други. Подаръците и пожеланията за бебето валяха като из ведро, наред с шампанското и останалите питиета, които се лееха за здраве и късмет на бебето. Десислава изглеждаше повече от щастлива и макар че ще й отнеме много време, за да си върне формата, това не я тревожи. "Имам много за какво да мисля в момента. И се чувствам толкова обичана и щастлива, че изобщо не ми пука дали съм дебела, или слаба", смее се певицата. Припомняме, че връзката й с Благой Найденов е от няколко години като боксьорът е значително по-млад от нея. Възрастта му се доближава повече до тази на наследника на Десислава - Майки, но кой ти гледа подобни неща в наши дни. Приятелите на Деси се надяват само той да бъде отговорен родител и половинка на певицата, и да ги подкрепя във всичко. "Защото купоните са нещо много хубаво, но като те налегне битът и ежедневните грижи, друго става. В това именно се разбира дали двама души са един за друг, или не", коментират запознати. Все още не е ясно и кои ще са кръстниците на малкия Борис. Но се очаква това да бъдат Галена и Галин. Макар последният да беше за кратко съпруг на Десислава, отношенията им са прекрасни. И семействата са страшно близки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.