Горещо Новини

Венета Райкова преди минути: С Тишо се развеждаме, бракът ни приключи! (виж какво написа в профила си)

Венета Райкова и Тишо се развеждат след 13 години брак!

Водещата на “Папараци” Венета Райкова и съпругът й Тишо се развеждат. Не, това не е поредната спекулация по темата, а самата действителност. Съобщи го официално лично блондинката в своя профил в социалната мрежа.

Постът на Венета Райкова е буквално отпреди минути и гласи следното:

“Приятели, след цели 13 години брачен живот, двамата с Тихомир се развеждаме. Споделям информацията лично и тук пред вас, защото не искам спекулации по въпроса.

С Тишо се разделяме като приятели и напълно цивилизовано. Трети човек няма и това е истината. Нито от негова, нито от моя страна. И двамата няма да даваме никакви интервюта по въпроса.

Искрено се надявам и ви моля да бъдем оставени на спокойствие. В името на детето ни и на нас самите”, това написа Венета Райкова, а постът й определено шокира повечето от близките и приятелите й в мрежата.

Изненадата е напълно обяснима, при все, че Венета Райкова и Тишо бяха силно влюбени и повече от единни толкова много време. Припомняме, че запознанството им стана след един сезон на Биг Брадър, в който участваше Тихомир.

Тогава, пред камерите и пред цяла България той призна чувствата си към непознатата все още за него водеща. И сподели, че винаги тайно се е надявал да се срещне с нея и да я направи своя жена.

Е, това се случи, точно като в приказките. Щастието на Тихомир продължи повече от очакваното, но ето, че и този брак дойде до своя край. Тепърва може би ще се пише и говори за проблемите на двамата.

Но тайно се надяваме, че самите те ще се решат и ще разкрият истината. Такава, каквато е, а не каквато си фантазират някои. Дотогава остава само да имаме търпение и да изчакаме.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.