Новини Свят

Англия гърми: Чудовищно разкритие за Меган Маркъл в навечерието на Нова година! (ще има ли сватба + снимки)

Това разкритие за Меган Маркъл и то от най-близкия й човек разтърси британците!

19 май 2018-та година – тази е датата, на която е насрочена сватбата на Меган Маркъл и принц Хари. Седмици след официалното обявяване на годежа им, медиите не дават мира на влюбените.

Двамата успяха да изместят дори Кейт Мидълтън и принц Уилям по интерес от страна на поданиците на Кралството. Чаровната актриса успя да спечели симпатиите на британците още като гадже на принц Хари. Затова и днес шокът на милиони е двойно по-голям.

Както знаем, каката на Меган Маркъл – Саманта влезе в полезрението на пресата със “заяждането” с бъдещия си зет. 52-годишната дама се засегна от коментар на принц Хари, че Меган най-после ще се радва на наистина голямо семейство.

Хари визираше голямата кралска фамилия в Бъкингам и каза това съвсем добронамерено на Коледа. Каката на Меган Маркъл обаче се обиди и излезе с открито обръщение в Туитър. Което гласеше, че актрисата винаги е имала и има голямо семейство и невероятен род.

“Чичовци, лели, братя, сестри, братовчеди – Меган е имала всичко. А нашият баща е прекрасен, той ни накара да имаме две къщи”, написа Саманта.

Не това обаче е поводът медиите да изригнат. А фактът, че сестра й сподели обидата си от нея. По думите на Саманта, откакто Меган тръгнала да се бори за кариера в Холивуд, тя се отчуждила от близките и семейството си, съобщи агенция Блиц.

Саманта коментира още през лятото, че актрисата не е това, за което се опитва да се представи. По думите й, които потресоха цяла Англия, Меган от малка е искала да е принцеса. И принц Хари не е голямата й любов, а просто средство за бързо постигане на целите, цитира Блиц.

Този шок, предизвикан от най-близкия човек до Маркъл, разбираемо изправи на нокти Великобритания. Дали твърденията отговарят на истината и каква ще е реакцията на желязната кралица Елизабет Втора?!

Към днешна дата това се превръща в тема номер едно на Острова, а Меган тепърва ще трябва да се доказва отново пред бъдещите си поданици.

No votes yet.
Please wait...
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар