Новини Свят

Англия гърми: Чудовищно разкритие за Меган Маркъл в навечерието на Нова година! (ще има ли сватба + снимки)

Това разкритие за Меган Маркъл и то от най-близкия й човек разтърси британците!

19 май 2018-та година – тази е датата, на която е насрочена сватбата на Меган Маркъл и принц Хари. Седмици след официалното обявяване на годежа им, медиите не дават мира на влюбените.

Двамата успяха да изместят дори Кейт Мидълтън и принц Уилям по интерес от страна на поданиците на Кралството. Чаровната актриса успя да спечели симпатиите на британците още като гадже на принц Хари. Затова и днес шокът на милиони е двойно по-голям.

Както знаем, каката на Меган Маркъл – Саманта влезе в полезрението на пресата със “заяждането” с бъдещия си зет. 52-годишната дама се засегна от коментар на принц Хари, че Меган най-после ще се радва на наистина голямо семейство.

Хари визираше голямата кралска фамилия в Бъкингам и каза това съвсем добронамерено на Коледа. Каката на Меган Маркъл обаче се обиди и излезе с открито обръщение в Туитър. Което гласеше, че актрисата винаги е имала и има голямо семейство и невероятен род.

“Чичовци, лели, братя, сестри, братовчеди – Меган е имала всичко. А нашият баща е прекрасен, той ни накара да имаме две къщи”, написа Саманта.

Не това обаче е поводът медиите да изригнат. А фактът, че сестра й сподели обидата си от нея. По думите на Саманта, откакто Меган тръгнала да се бори за кариера в Холивуд, тя се отчуждила от близките и семейството си, съобщи агенция Блиц.

Саманта коментира още през лятото, че актрисата не е това, за което се опитва да се представи. По думите й, които потресоха цяла Англия, Меган от малка е искала да е принцеса. И принц Хари не е голямата й любов, а просто средство за бързо постигане на целите, цитира Блиц.

Този шок, предизвикан от най-близкия човек до Маркъл, разбираемо изправи на нокти Великобритания. Дали твърденията отговарят на истината и каква ще е реакцията на желязната кралица Елизабет Втора?!

Към днешна дата това се превръща в тема номер едно на Острова, а Меган тепърва ще трябва да се доказва отново пред бъдещите си поданици.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.