Здраве и диети Новини

Запомнете тези 3 неща и ги направете вечерта на 31 декември: Ще имате една приказна 2018-та година!

Направете тези три простички неща, за да посрещнете една вълшебна Нова 2018 година!

По-малко от 24 часа остават до мига, в който ще изпратим заедно старата 2017-та. За да посрещнем в мир и веселие новата 2018 година. Всеки вече знае как, къде и с кого ще бъде на празника. Но помнете, че трапезата е важна, но не и най-важната в тази нощ.

Бъдете с любимите си хора, усмихвайте се повече и мислете само и единствено хубави неща. Пожелайте си ако трябва и чудеса, защото чудеса не само има, но и се случват. Ако не вярвате, опитайте пак!…

За начало запомнете тези три неща. Три съвсем простички ритуала, които трябва да направите вечерта на 31 декември. За да посрещнете и да изживеете една приказна, здрава, щастлива и великолепна 2018 година.

Не ви трябват нито пари за целта, нито нищо. Просто трябва да се сетите и да изпълните вашите ритуали за късмет. Дайте от себе си на Новата година и бъдете сигурни, че тя ще ви отвърне стократно.

Всъщност пари ви трябват. Дотолкова, че да поставите една банкнота под чинията си на празничната трапеза. Банкнотите може да бъдат и няколко, ако направите ритуала и за най-близките си. Нека парата стои под чинията през цялата нощ, а после си я запазете за късмет.

Не я харчете, нито я давайте на някого, защото тя ще ви носи успех, пари и благополучие цели дванадесет месеца занапред.

Второто, което трябва да направите, е да пуснете някакво златно бижу (но задължително ваше) в чашата с шампанско. Това се прави малко преди полунощ. Нека бижуто да стои в чашата, докато отпивате от нея. А след наздравицата я метнете назад и я оставете да се счупи.

Също, както се чупи стъклото, така се пръска и отрицателната енергия около вас. За да бъдете повече от щастливи през идните 365 дни.

И третото, но не на последно място е да напишете на един лист всичко онова, което ви е тормозило или тревожило през изминалата година. Напишете го, а после сгънете листа само на две и го изгорете. Горете го в широк съд заедно с малко сух розмарин.

Гледайте огъня и си представете как всичките ви проблеми се стопяват и изчезват. И бъдете сигурни, че ще стане така.

А сега пожелаваме на всички нас едно радостно и спокойно изпращане на 2017-та. И още по-щастливо, здраво и късметлийско посрещане на новата 2018 година. Нека тя да бъде щедра, усмихната и добра към всички нас и семействата ни!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.