Новини Шоубизнес

Мега скандал: Рапърът Дий “оправя” Светлана след Биг Брадър! (Гущеров попада на горещ чат – шокиращи разкрития)

Не Християн Гущеров, а Светлана Василева е била тази, която е изневерила!

Раздялата на Светлана Василева и Християн Гущеров дни наред беше тема номер едно в светските среди у нас. И е съвсем нормално, тъй като двамата влюбени скъсаха само броени дни след излизането на плеймейтката от Биг Брадър.

Както бързаше и нямаше търпение да хукне при своя Хриси и да потъне в обятията му, Светлето се измете от палата му в Бояна яко дим. Хукна рано сутринта, барабар с целия си багаж.

Говореше се, че причината е изневяра от страна на Гущеров, но обратът е шокиращ. Оказа се, че не синът на Добромир Гущеров, а самата Светлана Василева е нагазила в мътни води. И е сложила рога на половинката си не с друг, а с… рапъра Дий. Това разкри скандално вестник “Уикенд”.

Да, няма лъжа и измама. Защото самият победител в шоуто Джино Бианкалана наскоро загатна, че тя и рапъра са си пишели тайни писма в Къщата.

Как са си ги предавали и какво е станало, че Големия брат не е излъчил нищо по темата, остава загадка. Но и продуцентите едва ли биха си позволили да унижат Гущеров в ефир. В един момент Джино дори направил забележка на Светлана, че се държи твърде фриволно с Дий, но тя го контрирала.

Източниците разкриха пред “Уикенд”, че още след излизането си от формата, рапърът и красавицата се “нагънали”. Без обещания и без нищо сериозно, тъй като Светлето никога нямала да зареже богатия си любим заради рапъра.

От своя страна пък Дий искал само да се забавляват чат-пат. Той си харесал Василева и му било приятно с нея, но нищо повече. Лошото е, че Светлана не проявила бдителност и позволила Гущеров да стане свидетел на горещ чат в телефона й.

Християн случайно попаднал на милите и доста разгорещени думички между нея и Дий, при което побеснял. Кой ли пък би направил друго?! Затова и скочил срещу нея, че дори я натирил по-грубо от очакваното. А Светла хукнала презглава.

Как и какво се е случило, за да се сдобрят вчера обаче, това вече е огромна загадка. Как става така, че да се прости подобно предателство и как се е извинявала Василева, само тя си знае.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.