България Новини

Хорър: Виж какво е сторил пияният Гущеров на Светлана в последната им нощ заедно! (+ снимки от нейния РД снощи)

Светлана Василева отпразнува своя 30-ти юбилей снощи, но без Християн Гущеров!

Вчера Светлана Василева навърши 30 години. Плеймейтката отпразнува юбилея си в столичен ресторант в полите на Витоша. А сред гостите на тържеството бяха Златка Райкова, Зорница Линдарева, журналистът Станислав Дочев и други нейни приятели.

Разбира се, човекът, който не се появи на партито, бе доскорошният мъж на живота й Християн Гущеров. Раздялата им преди броени дни шокира всички, защото Светлето проглуши ушите на съквартирантите в Биг Брадър с разкази за любовта си.

От август месец Светлана Василева живееше в палата на Гущеров в Бояна и спеше в бившото легло на Мария. Броени дни след завръщането си от Нови хан обаче, блондинката си грабна багажа и хукна като попарена от сина на Добромир Гущеров.

Първата причина, която се изтъкна за раздялата им, беше изневяра от страна на милионера. Това обаче е нищо, в сравнение с ужаса на Василева. Кошмарът, който реално я накарал да си плюе на петите и да офейка от привидния разкош в живота си.

Оказа се, че Светла е избягала от Гущеров пребита. Това съобщи вестник “Уикенд”, позоваващ се на напълно достоверни източници. В последната им нощ заедно Християн се напил подобаващо и скочил върху нея.

“Това е истинската причина, а не изневярата или нещо подобно. Този човек има огромен проблем с алкохола, а като пие става неконтролируем. Не знаем какво му е щукнало в главата и защо е подпалил, но Светлето си е отнесла боя. Било е нещо страшно, само това можем да кажем”, разкриват нейни познати пред “Уикенд”.

Припомняме, че пиянството и физическата агресия на младия Гущеров бе и причината за развода му с Мария. Самата тя сърцераздирателно разказа драмите си с него в Къщата на Вип Брадър.

Светлана Василева така се изплашила, че не била на себе си. Колкото и да обича Християн, тя е категорична, че не иска да го вижда никога повече. Дори да й се моли, дори на колене да падне, нямало да се върне при него.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.