Хорър: Виж какво е сторил пияният Гущеров на Светлана в последната им нощ заедно! (+ снимки от нейния РД снощи)

https://goreshto.net/novini/horar-vizh-kakvo-e-storil-piyaniyat-gushterov-na-svetlana-v-poslednata-im-nosht-zaedno-snimki-ot-neyniya-rd-snoshti/50204 Goreshto.net
Хорър: Виж какво е сторил пияният Гущеров на Светлана в последната им нощ заедно! (+ снимки от нейния РД снощи)

Светлана Василева отпразнува своя 30-ти юбилей снощи, но без Християн Гущеров!

Вчера Светлана Василева навърши 30 години. Плеймейтката отпразнува юбилея си в столичен ресторант в полите на Витоша. А сред гостите на тържеството бяха Златка Райкова, Зорница Линдарева, журналистът Станислав Дочев и други нейни приятели. Разбира се, човекът, който не се появи на партито, бе доскорошният мъж на живота й Християн Гущеров. Раздялата им преди броени дни шокира всички, защото Светлето проглуши ушите на съквартирантите в Биг Брадър с разкази за любовта си. От август месец Светлана Василева живееше в палата на Гущеров в Бояна и спеше в бившото легло на Мария. Броени дни след завръщането си от Нови хан обаче, блондинката си грабна багажа и хукна като попарена от сина на Добромир Гущеров. Първата причина, която се изтъкна за раздялата им, беше изневяра от страна на милионера. Това обаче е нищо, в сравнение с ужаса на Василева. Кошмарът, който реално я накарал да си плюе на петите и да офейка от привидния разкош в живота си. Оказа се, че Светла е избягала от Гущеров пребита. Това съобщи вестник "Уикенд", позоваващ се на напълно достоверни източници. В последната им нощ заедно Християн се напил подобаващо и скочил върху нея. "Това е истинската причина, а не изневярата или нещо подобно. Този човек има огромен проблем с алкохола, а като пие става неконтролируем. Не знаем какво му е щукнало в главата и защо е подпалил, но Светлето си е отнесла боя. Било е нещо страшно, само това можем да кажем", разкриват нейни познати пред "Уикенд". Припомняме, че пиянството и физическата агресия на младия Гущеров бе и причината за развода му с Мария. Самата тя сърцераздирателно разказа драмите си с него в Къщата на Вип Брадър. Светлана Василева така се изплашила, че не била на себе си. Колкото и да обича Християн, тя е категорична, че не иска да го вижда никога повече. Дори да й се моли, дори на колене да падне, нямало да се върне при него.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.