Горещо

Протестите не спират

Въпреки встъпването в длъжност на служебното правителство и започналите масови проверки в институциите, протестите продължават.

Традиционно вече в неделя за 11 ч. е организиран поредният протест срещу монополите и олигархията. Протестиращите отново ще се съберат пред сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

След разделението между лидерите на различните групи, които организираха протестите, в основата на настоящия застава „Народното социално движение”. Очаква се шествието да мине по ул. „Раковски”, бул. „Цар Освободител” и да завърши пред Президентството.

Част от исканията са незабавното пускане на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй и одържавяване на електроразпределителните дружества.

В 11.00 започва и протестът на ВМРО, който е под наслов “На бунт” и е срещу монопола на прехода. Участниците ще се съберат пред Съдебната палата и ще се отправят към площада между Министерски съвет и Президентството. Организаторите от ВМРО обявиха, че ще излязат с обърнати национални флагове.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.