Лудооо: Виж запознанството на Алекс и Даниел Петканови преди 3 години! (ето по какъв безумен начин се срещат - ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ludooo-vizh-zapoznanstvoto-na-aleks-i-daniel-petkanovi-predi-3-godini-eto-po-kakav-bezumen-nachin-se-sreshtat-video/50184 Goreshto.net
Лудооо: Виж запознанството на Алекс и Даниел Петканови преди 3 години! (ето по какъв безумен начин се срещат - ВИДЕО)

Алекс Богданска и Даниел Петканов се срещат за първи път в края на 2014-та година!

Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш. И ако ти е писано да срещнеш някого, то ще стане. В най-неочаквания момент и понякога по най-абсурдния начин. Точно, както се е случило със семейство Алекс и Даниел Петканови. Сладурите, които след поредица от доста брутални скандали, се превърнаха в любимци на всички. И дори сключиха официален брак в Къщата на Вип Брадър 2017. Повечето от нас знаехме, че са заедно още преди време, но нямахме идея как са се събрали. Ето, че Даниел Петканов реши да ни разкрие истината за първата си среща с Алекс Богданска изобщо. Моментът, в който я вижда за първи път близо до сградата на УНСС, където красавицата учи. И, за щастие, тяхната първа среща е била увековечена на запис - да им завиди човек, а?! Кой друг може да се похвали с видео кадри от запознанството с половинката си, на които да се радва до днес. Или да "пръсне дисплея и панела" от яд, разбира се... И така - Даниел Петканов и Алекс Богданска се срещат случайно, докато Дани прави една от обичайните си щури анкети. Въпросът, с който спира Александра, е шокиращ. А именно би ли си направила клипче за възрастни, което да си гледа впоследствие. Засмяна до уши, Алекс Богданска му отвръща само, че за да се съгласи на подобно нещо, трябва да има пълно доверие на човека до себе си. В момента на анкетата тя е със свой колега, но това не пречи на Даниел Петканов да я накара да си затвори очите. А после, докато я залъгва какво трябва да си представи жумейки, се спуска и я целува по устните. Алекс е в шок по-малко от секунда, след което избухва в див смях. И гушва сърдечно Дани Петканов. Който явно не знае на кой свят се намира, тъй като хлътва по нея до уши от пръв поглед. Какво се случва после, мислим, че това вече всички го знаем. Приятно гледане на първата среща на двамата сладури във ВИДЕОТО ТУК!!!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.