Страшно: Линейка хвърча към "Х Фактор" след снощния полуфинал! (инцидентът изправи на нокти менторите - виж тук)

https://goreshto.net/novini/strashno-lineyka-hvarcha-kam-h-faktor-sled-snoshtniya-polufinal-incidentat-izpravi-na-nokti-mentorite-vizh-tuk/50173 Goreshto.net
Страшно: Линейка хвърча към "Х Фактор" след снощния полуфинал! (инцидентът изправи на нокти менторите - виж тук)

Снощният полуфинал на "Х Фактор" завърши шокиращо!

Шокиращо завърши снощният инфарктен полуфинал на "Х Фактор". Късно вечерта, минути след окончателния резултат във формата, линейка хвърча към мястото на събитието. А менторите Саня Армутлиева, Заки, Криско и Любо Киров останаха потресени. Припомняме, че вчера двама от участниците трябваше да бъдат отстранени от формата, за да може на големия финал да останат само трима. Категоричните победители снощи бяха Ева Пармакова и четирите момичета от "4 Magic". Докато Йоанна Димитрова, Мирослава Тодорова и Милена Цанова трябваше да излязат на елиминации и да се борят за продължаването си в шоуто. След като и трите момичета изпяха избраната от тях самите песен, публиката реши напред да продължи само една от тях. И това е чаровната и щура Йоанна Димитрова. Малката и безумно талантлива Мирослава, както и нестандартната Милена приключиха представянето си дотук и отпаднаха само на крачка от финала. Сълзите и драмата на двете девойки обаче беше нищо, в сравнение със случилото се минути по-късно. Отговорила на спешно повикване, линейка се озова на ул. "Абагар" в столичния квартал "Горубляне", където се провеждат концертите. Оказа се, че пострадалите са не един и двама. Става дума за две момчета, които не са били на себе си, почти в неадекватно състояние, предаде агенция Блиц. "Едното от момчетата се казва Илиян, а другият Цветомир. И двамата бяха много зле, направо страшна картинка. Илиян почти не можеше да говори и да се държи на краката си. Не можеше да ходи, само едва-едва продумваше. А състоянието на Цветомир беше още по-зле, направо ужасяващо", коментират свидетели на инцидента. Четиримата ментори научили за случилото се и се опитали да помогнат, с каквото могат. Личало, че са зверски изплашени и дори пребледнели. Все пак става дума за съвсем млади и пострадали след формата хора. Какво точно се е случило, че момчетата са се докарали до подобно състояние, все още не е ясно. Тепърва ще се разбере причината за силната нервна криза, в която са изпаднали. И която е била потвърдена от пристигналите на място медици.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.