Чудовищно: Виж дивашкия бой на Луна в Къщата! (ето какво точно се случи - ПЪЛНИ ПОДРОБНОСТИ + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/chudovishtno-vizh-divashkiya-boy-na-luna-v-kashtata-eto-kakvo-tochno-se-sluchi-palni-podrobnosti-snimki/50166 Goreshto.net
Чудовищно: Виж дивашкия бой на Луна в Къщата! (ето какво точно се случи - ПЪЛНИ ПОДРОБНОСТИ + СНИМКИ)

Масово меле настана в Къщата на Биг Брадър заради Луна!

Луна президент ама друг път! Поведението, което чалга певицата показа в Къщата само преди ден, май приляга повече на някое районно управление. Мирише на арест, а не на "Дондуков" 2. Поне това би сполетяло всеки, който скочи и набие човек на публично място.

Е, Луна извади късмет, защото наказанието й не бяха белезници, а излизане на свобода. Тя беше позорно изгонена от Големия брат снощи късно вечерта и напусна Къщата, бълвайки змии и гущери.

Зрителите и съквартирантите са категорични, че тя напълно си заслужава последствията. Които дори са закъснели, защото отлично помним как още през първите дни Луна нарита юнашката Людмила Захажаева по краката. Този път обаче стигна много далеч и точно това ще видим в епизода довечера. Луна се превръща в същински дивак и се нахвърля на цялата къща. Както разбрахме, всичко тръгва от смешните й очила, които Динко Вълев е счупил. Разбира се, не просто за кеф и от лошотия, а заради наглостта на Луна, която не спира да дразни и да ходи по нервите на всички. Ей така, нарочно и напук. Вместо да скочи на Динко обаче (тя отлично знае, че там нищо няма да постигне), Лунчето се нахвърля на тези, които са взели неговата страна и го защитават. Тя се хвърля като ранена тигрица върху нищо неподозиращата Людмила Захажаева. Рускинята в този момент кротко си седи на дивана. Видяла какво става и как полудялата певица раздава удари, ритници и скубане, Светлана Василева се втурва да помага. И на свой ред се включва в мелето. Любопитното е, че единственият мъж, който прави нещо и успява да узапти Луна, е именно ловецът на бежанци от Ямбол. Чудно как мъжкар като Коцето просто седи и гледа отстрани, без да помогне и да се намеси. В един момент дори куцият Джино Бианкалана прави опит да прекрати това безумие, което може да завърши фатално. Всъщност то и завърши така, поне за претенциозната Луна. Вместо да си вземе победата, за което твърдеше, че е влязла, сега тя беше унижена и изгонена. А на всичко отгоре няма да си получи и хонорара, най-вероятно. Това поне са клаузите в договора. Този сезон продуцентите на Биг Брадър определено ще трябва да почерпят със спестените от Луна и Дебора парички. Луна

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.