Този лечебен сироп чисти опасната слуз от организма! (по 1 лъжица, 3 пъти на ден - РЕЦЕПТА)

https://goreshto.net/goreshto/tozi-lecheben-sirop-chisti-opasnata-sluz-ot-organizma-po-1-lazhica-3-pati-na-den-recepta/50165 Goreshto.net
Този лечебен сироп чисти опасната слуз от организма! (по 1 лъжица, 3 пъти на ден - РЕЦЕПТА)

Невероятен ефект има този лечебен сироп за изчистване на опасната слуз от организма ни!

Зима е и имунната ни система е подложена на какви ли не рискове и заплахи. Вчера съобщиха, че грипът вече е пристигнал в страната ни. В този момент е важно да направим всичко по силите си, за да укрепим своето здраве и това на близките ни хора. Първото или едно от първите неща, които трябва да сторим, е да премахнем вредните и опасни натрупвания в организма си. Да изчистим слузта от белите дробове и гърлото, която в противен случай ни гарантира редица заболявания. Под слуз обикновено разбираме най-вече храчките, които се отделят от гърлото ни при кашлица, когато сме пипнали вирус, грип или обикновена настинка. Тя обаче не е само такава. В повечето случаи ние дори не подозираме за натрупаното количество вредна и токсична слуз в тялото ни. Тя се събира постепенно, наслагва се от начина на живот, тютюнопушене и хранене. Докато в един момент не допринесе за разболяването ни. Затова ви съветваме да изчистите слузта от организма си със следния домашен лечебен сироп. Той се прави много лесно, а ефектът му за пречистването на белите дробове и гърлото, е признат отдавна. Вземете си 250 милилитра вода, един нарязан на парчета лимон, една лъжица салвия или градински чай, една лъжица ленено семе, една лъжица от корена на прекрасната билка бяла ружа и една чаша кленов сироп. Самата рецепта се приготвя като най-напред смесваме водата с лековития и полезен кленов сироп. Оставяме ги за десетина минути на умерен огън на котлона. После прибавяме към тях и останалите съставки - заедно с билката, лененото семе, лимона и всичко указано в рецептата. Добавяме ги и оставяме на котлона за още 15 минутки. След като сиропът е готов, си го прецеждаме и пием от него по една лъжица три пъти дневно. Съхранява се в хладилника, а на следващия ден се прави нова доза. Не е препоръчително да го приготвяме в голямо количество, защото не може да престоява дълго време или повече от половин ден. В противен случай ще намалее действието на съставките, а не това е целта. Пийте от този лечебен сироп няколко дни или докато сами почувствате невероятния му ефект върху здравето си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.