Горещо Новини

Взрив: Мария скандализира като никога, посегна си сама! (ще ви паднат очите – МНОГО СНИМКИ + ВИДЕО)

Мария се зае да докаже на бившите си мъже, че втора като нея няма!

Миньончето на поп фолка Мария не спира да провокира. А и как иначе, когато докато беше омъжена за Гущеров две години, трябваше да седи и да пази поведение в златния палат.

Да, помним, че самата Мария заяви в Къщата на Вип Брадър 2017, че е дама и се чувства като такава. Поведението й по кръчмите, нощните клубове и последните й клипове обаче, доста противоречат на тези твърдения.

Еле пък последното й видео към парчето “Тук и сега”, което взриви мрежата за броени минути. И как да бъде другояче, когато Мария си посяга сама. Поради липса на съпруг или нещо друго, но певицата показва колко много си обича “милото”.

Видеото е в унисон със сезона и в него може да се любуваме на снега, коледни украси и прочие. Въпреки че кой ти гледа подробностите, след като Марчето така хубаво се е барнала почти без дрешки. И палува ли палува пред камерите.

Източници, близки до Мара Отварачката разкриха, че тя нарочно е искала да направи този клип по-скандален и провокативен от обикновено. Причината, както се досещате, е Християн Гущеров или по-скоро новата му любима Светлана Василева.

Която в момента се подвизава в Къщата на Биг Брадър и се бори за победата на големия финал след седмица. Знае ли тя обаче какво може да види Гущеров, докато тя си кротува в Нови хан и дали това би й харесало?!

Именно заради Светлана Мария се изруси и държи да докаже, че е сто пъти по-красива и класна от съперницата си. Какво да се прави – женски конкуренции. От тази обаче излезе нещо прекрасно и това е палавото Марче, което след минути ще се развихри пред очите ви. Приятно гледане!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.