Взрив: Мария скандализира като никога, посегна си сама! (ще ви паднат очите - МНОГО СНИМКИ + ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/vzriv-mariya-skandalizira-kato-nikoga-posegna-si-sama-shte-vi-padnat-ochite-mnogo-snimki-video-2/50163 Goreshto.net
Взрив: Мария скандализира като никога, посегна си сама! (ще ви паднат очите - МНОГО СНИМКИ + ВИДЕО)

Мария се зае да докаже на бившите си мъже, че втора като нея няма!

Миньончето на поп фолка Мария не спира да провокира. А и как иначе, когато докато беше омъжена за Гущеров две години, трябваше да седи и да пази поведение в златния палат. Да, помним, че самата Мария заяви в Къщата на Вип Брадър 2017, че е дама и се чувства като такава. Поведението й по кръчмите, нощните клубове и последните й клипове обаче, доста противоречат на тези твърдения. Еле пък последното й видео към парчето "Тук и сега", което взриви мрежата за броени минути. И как да бъде другояче, когато Мария си посяга сама. Поради липса на съпруг или нещо друго, но певицата показва колко много си обича "милото". Видеото е в унисон със сезона и в него може да се любуваме на снега, коледни украси и прочие. Въпреки че кой ти гледа подробностите, след като Марчето така хубаво се е барнала почти без дрешки. И палува ли палува пред камерите. Източници, близки до Мара Отварачката разкриха, че тя нарочно е искала да направи този клип по-скандален и провокативен от обикновено. Причината, както се досещате, е Християн Гущеров или по-скоро новата му любима Светлана Василева. Която в момента се подвизава в Къщата на Биг Брадър и се бори за победата на големия финал след седмица. Знае ли тя обаче какво може да види Гущеров, докато тя си кротува в Нови хан и дали това би й харесало?! Именно заради Светлана Мария се изруси и държи да докаже, че е сто пъти по-красива и класна от съперницата си. Какво да се прави - женски конкуренции. От тази обаче излезе нещо прекрасно и това е палавото Марче, което след минути ще се развихри пред очите ви. Приятно гледане!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.